שמש פולינזית, Polynesian Sun, הוא שמה של הקולקציה החדשה מבית O-shan, והדימוי מדויק מלהכיל. נגיעות אסוציאטיביות של אלמנטים שבטיים ותת-ימיים הולחמו לכדי קולקציה מגובשת, אשר צלחה היטב את משוכת הטרנד השבטי הפושה בקולקציות רבות בקיץ הנוכחי.
זהות הקולקציה הנוכחית היא תולדה של שגרת החיים הלא-שגרתית של שלי לימור, מעצבת ובעלת המותג, שמנהלת אותו בשלט רחוק. בעוד שאת קולקציית Boogie Woogie הקודמת, קולקציית מחווה ליצירה האיקונית של פיט מונדריאן, עיצבה לימור במהלך שהותה באמסטרדם, את הקולקציה החדשה עיצבה בהשפעת סביבת מגוריה העכשווית והיא הונלולו שבהוואי, במחווה לפריחה מחדש של אותה תרבות אקזוטית. להוואי הגיעה בשל עיסוקיו של בן זוגה, ועל הדרך נחשפה לאסתטיקה של הטבע הפולינזי.
לימור ידועה בחיבתה לשימוש בחומרים שכיחים פחות בעיצוב תכשיטים. כל לדוגמא, החומר הדומיננטי בקולקציית הביכורים שלה היה סיליקון, ובקולקציית 'פרימיטיב', מהקיץ שעבר, בלט השימוש בפרפקס. הפעם, בשל ובגלל תנאי השטח בהונלולו, שמשמעם מחסור באספקת חומרי גלם, מצאה עצמה המעצבת מתרגמת את ההשראה שלה באמצעות חוטי דיג בצבעי ניאון המחקים דגיגים זוהרים השוחים באוקיינוס, או אבנים וולקניות מסותתות, כמחווה להרי הגעש האימתניים באזור.
את אלו השלימו השפעות נוספות שנשמה לימור בחודשים האחרונים וגולמו בעגילי חישוק מבמבוק בשילוב עם מתכת, בתליוני פליז ונחושת מושחרים בעלי גוון אדמה מאובקת הנשרכים משרשרת עשויה בד אלוהה מקומי, ובשלל חומרים נוספים. בין היתר - קרמיקה, צדפים, קריסטלים, פנינים של מים מתוקים וחרוזי זכוכית ישנים שליקטה בארצות הברית.
התרשמות ראשונית מההתפתחות של O-shan כמותג, הייתה יכולה ליצור תחושה של כאוס. חוץ מהעובדה שהוא מעוצב בחו"ל ונמכר בארץ, לאחרונה עבר המותג לחנות חדשה במיקום הסמוך לרחוב שינקין בתל אביב. בנוסף, המעצבת מזגזגת בכל עונה בין השראות קוטביות וחומרים יוצאי דופן. עם זאת, מבט מעמיק יותר באנטולוגיה העיצובית של לימור מגלה פסיפס עשיר ומגוון של סגנונות שממשיכים זה את זה תוך זרימה ולא תוך צרימה, באמצעות יציקת משמעות חדשה ומקורית בלב אוקיאנוס הטרנדים האינסופי.
טווח מחירים: שרשראות: 1950- 245 שקלים; עגילים: 795 - 245 שקלים; צמידים: 695 - 245 שקלים.
להשיג ב-O-Shan, מרכז בעלי המלאכה 17, תל אביב; רשת רזילי.