וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הטישירט הכי אקטיביסטית

נינה הירש

12.5.2008 / 17:25

דפנה רבין עיצבה גופייה שעוסקת ב"קו התפר", והיא הזוכה בתחרות עיצוב הטישירטס שערכה חנות "קרייזי ריצ'ארד"

תערוכת החולצות האקטיביסטיות של "קרייזי ריצ'ארד" הגיעה לסיומה, עם ההודעה על החולצה המוצלחת ביותר, שנבחרה על ידי מבקרי התערוכה. הטישירט המהממת, שזכתה בהפרש קולות לא מבוטל, עוצבה ע"י דפנה רבין, סטודנטית במכון אבני, בת 25 מתל אביב. את התערוכה ערכה החנות התל-אביבית בגלריה "מרגוזה 36" ביפו.

הטישירט של רבין היא גופיית סבא רגילה, מאלו הלובשים חיילים תחת המדים, עליה מודפסים מבני בטון ובצידה מסומן בעדינות קו תפר אדום. הגופייה והמיצג כולו שהוצג בתערוכה, עוסקים ב"קו התפר" הסביבתי והחומרי/רוחני, ולא רק המדיני והצבאי.

לצד החולצה מוצמדת "תווית כביסה", שהסימנים המוכרים בה הוחלפו בסמלים עם אג'נדה (כמו עץ שעליו מסומן איקס, פראפראזה ל"אסור לגהץ"), ועליה כתוב "100%BETTON ”. בתערוכה, תלתה רבין את הגופייה לצד גופייה אחרת, שנראתה כאילו יצקו אותה מבטון והייתה קשיחה ואפורה. סביב הקיר סימנה חצי עיגול, בקו אדום מקוטע, וכתבה "תוואי זמני".

בתערוכה השתתפו 32 מעצבים מרחבי הארץ, שעיצבו 25 חולצות. הפרס בתחרות היה, אגב, אפשרות לשווק את החולצה בחנות, ו-1,000 ש' משמחים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully