כשבר זומר בילתה בלונדון לפני שבוע קיבלנו הצצה לפריטים מתוך המלתחה החורפית שהכניסה לטרולי. היום אחרי שכבר הניחה לענייני הנופש האירופאי, פתחה את הבוקר בקידום מוצר חדש ל-BARBIZ, מותג האיפור שלה. קידום שכלל את אחת השמלות המטאליות שהכי קרצו לנו לאחרונה.
בזמן שמציגה את השימר החדש (תכף נגיע גם אליו), נראית הדוגמנית בתאורות והצללות שונות על הסט, מה שגרם לשמלה הזהובה שלבשה לבלוט במיוחד. מדובר בשמלת מיני בעיצוב בד רשת מתכתי-זהוב, הכולל פתח גב מסוקס, מחשוף וי רחב אך לא עמוק מדי וכתפיות עבות המובילות אל עבר העורף.
הפיס הנוצץ שנבחר עבורה על ידי הסטייליסט תום רוזיליו, הוא של המותג 'פאני שיאבוני' לבוטיק רויה ועלותו עומדת על כ-7,000 שקלים באתרי האונליין השונים.עכשיו מה יפה פה? כמובן שהיא עצמה מדהימה, אבל לא רק. סט צילומים תחת הטייטל "אופנה וטיפוח" חייב לקבל את ההקשר הנכון ככה שכל התמונה על פלטת הזהב תשדר את המסר הרצוי.
המסר כאן כאמור הוא השימר החדש והנוצץ שעלה לאוויר באתר ברביז (169 שקלים) - באלם בגוון ברונז להענקת זוהר, ברק, גלואו ומראה עור שזוף. מעבר לעובדה שניתן למרוח אותו בכל אזור אפשרי עליכן (פנים, גוף) הוא הרכב ייחודי של פורמולה המשלבת שמן קוקוס להזנה ולחות ממושכת לעור.