וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החיים הטובים: קורל סימנוביץ' בדייט באחד המלונות השווים בעולם

עודכן לאחרונה: 20.5.2025 / 10:59

אחד מהבונוסים הגדולים ביותר במעבר של סרג'י רוברטו לקבוצת כדורגל בקומו, הוא הקרבה הגיאוגרפית ללוקיישנים הכי שווים באיטליה. קורל סימנוביץ' שיתפה ברצף תמונות מלאנץ' משותף עם בעלול, על שפת אגם קומו - בחליפה אדמדמה ותוססת. חכו שתקראו כמה יעלה לכן לילה שם

לרוב בעבודה כמו שלנו, אנחנו מצליחות לחוות את החיים הטובים באמת דרך האושיות המדוברות, שנהנות מהגוד לייף - כזה שמתועד היטב לרשתות החברתיות. ובצדק. פיד האינסטוש של קורל סימנוביץ' (33) הפך לאחד מהפייבורטים שלנו בגלילה היומית, שכן היא מרבה לשתף את השילוב המושלם בין בילוי במקומות הכי שווים, לתצוגה כוללת של הפיסים היוקרתיים שרוכשת עבור מלתחתה האישית.

קורל ובעלול סרג'י רוברטו נצפו מבסוטים על החיים באיטליה, לשם הגיעו כדי לחגוג את מעברו של הכדורגלן לקומו. בחודש אוגוסט האחרון, אחרי הפרידה המרגשת מברצלונה, הקשר הספרדי חתם בקומו האיטלקית -התחלה חדשה לו, לקורל ולארבעת ילדיהם (קאיה, דילן והתאומים בני ה-7 חודשים, לוקא ומאי). רצף תמונות קרוסלה קישטו את הפיד, בהם נראים השניים נהנים להם באחד ממקומות הלינה הנחשבים ביותר על החוף המערבי של האגם. מלון היוקרה גרנד הוטל טרמצו, 5 כוכבים שנפתח בשנת 1910 והפך למוקד עלייה לרגל לכוכבים ברמה בינלאומית - בקיצור, סמל סטטוס (חדר סטנדרטי יעלה לכן כ-1,000 דולרים ללילה).

קורל סימנוביץ' בקומו. instagram/coralsimanovich, צילום מסך
חיות דרכה בגדול. לגיטימי לא?/צילום מסך, instagram/coralsimanovich

עוד בוואלה

פריט אספנות נדיר: קיילי ג'נר נופשת בביקיני בשווי 10,000 דולר

לכתבה המלאה

סט אדום של המותג ההולנדי HARPER & YVE נבחר לדייט צהריים קליל. כיאה לקולקציות הססגוניות והמשמחות של המותג שמעצב פרינטים בעבודת יד, נרשמה חליפת שני חלקים בהדפס פרחוני אדום ותוסס. מכנסיים בגזרה מתרחבת ומחמיאה (89 יורו), לצד חולצת תואמת ארוכת שרוולים, צמודה ובעלת מפתח חזה סגור וגבוה (59 יורו).

קורל סימנוביץ' בקומו עם תיק של שאנל. instagram/coralsimanovich, צילום מסך
המועדף עליה לאחרונה. שאנל 25 סמול/צילום מסך, instagram/coralsimanovich
קורל סימנוביץ' בקומו עם נעלי מיו מיו. instagram/coralsimanovich, צילום מסך
אוורור קיצי בחסות מיו מיו/צילום מסך, instagram/coralsimanovich

מראה קז'ואל לכאורה שהושלם בעזרת אקססוריז ברמה גבוהה. תיק שאנל 25 בגודל סמול (6,000 דולרים) עשוי עור שחור, שהסתבר כפריט מועדף עליה באחד מרצף שאלות-תשובות אחרון ששיתפה בסטורי. בתוספת נעלי ברלינה מרושתתות וחצי שקופות בצבע לבן מבית מיו מיו. על צווארה נרשם תכשוט בשכבות, של שלוש שרשראות באדיבות NoCo, המותג בבעלותה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully