בזמן שאנחנו מתעסקים בחתונה של אבנר נתניהו, התקשורת בארה"ב באובססיה על חתונה אחרת, כזו ששרה בטח מתה להיות מוזמנת אליה. מאז שהתארסו ג'ף בזוס (61) ולורן סאנצ'ז (55) במאי 2023, היה ניסיון כלשהו לשמור בסוד פרטים בנוגע לחתונה, עם התנהלות מחמירה בנוגע להדלפות בסביבת המקורבים לזוג. אבל בחודשים האחרונים שוחררה מספיק אינפורמציה טיזרית, שתאפשר לנו להבין את מדד הגרנדיוזיות של האירוע.
עדיין לא פורסם תאריך רשמי, אך לפי מקורות בתקשורת האיטלקית, החתונה צפויה להתקיים בסוף החודש בעיר הציורית והרומנטית ונציה, ולהתפרס על פני שלושה ימים, בין ה-24 ל-26 ביוני. החתונה עצמה צפויה להיערך ב-Scuola Grande della Misericordia, אתר רנסנסי בן 800 שנה, ותהיה לפני זה קבלת פנים באחד ממלונות היוקרה בעיר. דובר מטעם עיריית ונציה אישר את קיום האירוע, והדגיש כי הוא לא צפוי להפריע לשגרת העיר: "רק 200 אורחים הוזמנו, ולכן יהיה קל עבור ונציה להכיל את האירוע הזה מבלי לפגוע בתושבים, באורחים או בהתנהלות היומיומית". מאחורי בחירת היעד עומד מעצב-העל האיטלקי דומניקו דולצ'ה, מהצמד דולצ'ה וגבאנה, חבר קרוב של בני הזוג.
לפי דיווחים, העלות המשוערת של כל האירוע עומדת על 11 מיליון דולר. בעבר היו דיווחים על חתונה יוקרתית באספן, קולורדו, בעלות של 600 מיליון דולר, אך בזוס וסאנצ'ז הכחישו. בזוס הגיב בטוויטר: "הדבר הזה שקרי לחלוטין - שום דבר מזה לא קורה". סאנצ'ז שיתפה את ההכחשה בעמוד האינסטגרם שלה עם הכיתוב "זה לא נכון".
הזוג טרם פרסם את רשימת המוזמנים - שתערבב בין כסף, כוח וכבוד ולכן תכלול פוליטיקאים, אנשי עסקים וכוכבים הוליוודיים - אך לפי האנשים שנכחו במסיבת הרווקות ובמסיבת האירוסין, אנחנו כבר יכולים להגיד בוודאות שקים קרדשיאן, קריס ג'נר, קייטי פרי, אווה לונגוריה, אופרה ווינפרי, ליאו דיקפריו, ביל גייטס, איוונקה טראמפ, ג'ארד קושנר וראניה מלכת ירדן - כבר אישרו הגעה.
וכעת לשאלת השאלות: מי יעצב את שמלת הכלה? כרגע ההימורים נעים בין הבחירה הקלאסית בבית האופנה אוסקר דה לה רנטה, לבין צמד המעצבים האיטלקי דולצ'ה וגבאנה, איתם כאמור בני הזוג מיודדים אישית, אז לא נעים לא לתת להם את הכבוד.