מרגו רובי טסה עם ההאזבנד והבייבי לחגוג לעצמה יום הולדת 35 באיביזה. מה היא ארזה לחופשה? השחקנית האוסטרלית נצפתה על החוף באי הספרדי עם לוק מינימליסטי יפהפה, בסגנון Beach Goth כפי שהגדירו בווג. זהו מראה חוצה עונות, המשלב אלמנטים גותיים בלוקיישן ריזורטי - אאוטפיט שמוכיח שאפשר להיראות מתוקתקת על החוף, ובהחלט סופר-לג'יט ללבוש טוטאלוק שחור.
מרגו לבשה שמלת מקסי שחורה, המורכבת מחלק עליון נטול שרוולים המעוצב בגזרת בגד גוף, עם מחשוף סירה קלאסי וגב פתוח. החלק תחתון, שקפקף למחצה, מעוצב כחצאית המתנפנפת בבריזה של הים. הלוק הזה יושב על הגבול שבין כיסוי חוף קליל לבין לוק אורבני מושלם, והוא הגיע עם שיער פרוע של חופשה.
אבל צריך להתמקד פה באירוע המרכזי של האאוטפיט: מרגו לא שכחה שבכל זאת היא באה לחופשת קיץ המבוססת על בטן-גב על החוף, והצליחה לרענן את הדארקנס של הלוק בעזרת אקססורי ריזורטי נוטף סטייל.
מה שאיזן את המראה השחור, ובעיקר גנב את ההצגה, היה התיק העגול מדגם La Spiaggia של המעצב הפריזאי ז'אקמוס. זהו תיק העשוי ראפיה טבעית באריגת רשת, עם אבזמים מוזהבים, שנראה גדול מספיק כדי להכיל את כל מה שאנחנו צריכות לקחת איתנו לים. ומה בנוגע לתחום ההנעלה? מרגו בחרה בנעלי בובה, דגם הרשת השחור של אלאיה, פריט קבוע בארון שלה שמלווה אותה בנאמנות בחודשים האחרונים.