וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בחיים לא חיכינו ככה לסרט: הצצה ללוקים מ"השטן לובשת פראדה 2"

סרט ההמשך של הלהיט הקולנועי מ-2006 מצטלם בימים אלה. רוב פרטי העלילה עדיין נשמרים בסוד, אבל בכל הנוגע לאופנה - אנחנו זוכות כעת לסדרת טיזרים באדיבות תמונות פפראצי היסטריות ששוטפות את הפיד

הצילומים לסרט ההמשך של "השטן לובשת פראדה" החלו רשמית. פרטי העלילה עדיין נשמרים בסוד, ובצדק, אבל בכל הנוגע לאופנה - אנחנו זוכות כעת לסדרת טיזרים לוהטת באדיבות תמונות פפראצי ששוטפות את הפיד.

כוכבת הסרט המקורי, השחקנית האמריקאית אן האת'ווי, נצפתה השבוע מהלכת ברחובות ניו יורק במסגרת הצילומים, כשההפקה נמצאת בעיצומה. בסצנות שצולמו עד כה היא לובשת חליפת פסי סיכה מחויטת - דגם וינטג' של ז'אן-פול גוטייה - ששולבה עם תיק אוכף של Coach. בסצנות נוספות אפשר לראות אותה בשמלה צבעונית משובצת של המעצבת גבריאלה הרסט, ובאוברול כחול היסטרי של פנדי.

הלהיט הקולנועי האייקוני מ-2006, המבוסס על ספרה של לורן וייסברגר, מספר את סיפורה האישי של אנדי סאקס, שנשכרה לעבוד כעוזרת האישית של מירנדה פריסטלי, העורכת הראשית הקשוחה במגזין האופנה Runway, ומציג את החוויות המסויטות שלה בתפקיד. דמותה של עורכת המגזין מבוססת על עורכת ווג המיתולוגית אנה וינטור, ומציגה עורכת נחשבת ומוערכת אך מרושעת וחסרת סבלנות. הסרט זכה להצלחה קופתית גדולה, וגרף הכנסות של מעל 326 מיליון דולרים ברחבי העולם. הסרט החדש מבוסס על ספר ההמשך של וייסברגר משנת 2013, שעוקב אחרי אנדי כשהיא מנהלת מגזין כלות - עד שמירנדה פריסטלי חוזרת ומטלטלת את עולמה.

עוד בוואלה

ככה עוד לא ראינו אותה: אן האת'וויי לובשת שרשרת בלבד

לכתבה המלאה

האת'ווי מככבת החודש על שער מגזין ווג האמריקאי. בכתבה היא מסכמת 25 שנות קריירה, ומספרת על פרויקטים עתידיים, לצד צילומים מושקעים ממוזיאון המטרופוליטן בניו יורק, הכוללים לוקים מהמסלולים והקולקציות של בתי האופנה הנחשקים בעולם. בולט במיוחד אימג' שבו היא יושבת עם חזה חשוף ועליה שרשרת אוברסייזית של אבני חן ופנינים, פיס יוקרתי מבית המותג Bvlgari.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully