וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זואי קרביץ יכולה ללבוש מה שבא לה, גם בייבידול על השטיח האדום

עודכן לאחרונה: 24.8.2025 / 15:24

הפטיט האהובה עלינו החלה בסבב יח"צ לקידום סרטה החדש, לצד הקולגה והרווק הנחשק, אוסטין באטלר. ואם זו לא סיבה טובה להתענג על הלוקים שלה, אז מה כבר נותר? לזואי קרביץ חוקים משלה - גם אם זה אומר להפציע על הרד קרפט בשמלת סליפ בקריצה לעולמות הלנז'רי

יש פעמים בהן לגודל דווקא כן יש נטייה לקבוע. תראו למשל את השחקנית זואי קרביץ, בחורה פטיט לכל הדעות, שבלא מעט סיטואציות יכלה לפשל עם אאוטפיטים לא מותאמים - אבל דווקא מה שנראה כלוק מינימלי היא צולחת אותו, ודי משאירה אבק לכל אלו שניסו זאת לפניה. השטיחים האדומים קיבלו כמה וכמה פעמים את פניהן של כוכבות גדולות שהתייצבו בלנז'רי - מאירינה שיק בשמלת סליפ שחורה, לדקוטה ג'ונסון והמשי החלקלקה בחום, אמה סטון, מייגן מרקל ועוד עשרות כאלה שהתלהבו מהבודואר-שיק.

בשבוע האחרון לא הופתענו לגלות שקרביץ יצאה לדרך במסע קידום היח"צ לסרטה החדש "נתפסו על חם" בכיכובה ובכיכובו של הקולגה החתיך, אוסטין באטלר, כשהיא מציגה שמלת סליפ חלקה בסגנון כותונת לילה - ומתאימה אותה לסגנון האישי שלה. הסטייליסטית הצמודה דניאל גולדברג, שאחראית על כישורי הרד קרפט של השחקנית כמו של עוד רבות מהאושיות ההוליוודיות המוכרות, מצליחה שוב ושוב לשייף ולחדד את מה שהפך לכה מזוהה עם קרביץ - סטייל אדג'י, סקסי ועדין בנשיותו, כזה שאין לו מתחרות מאיימות.

עוד בוואלה

עדן פינס מיישמת את טרנד האפרול שפריץ - בגרסה הלוהטת

לכתבה המלאה

שמלמלת מיני לבנה ועדינה, עשויה ממשי וכוללת קאפים המעוטרים בתחרה שקופה, המקשטת וממסגרת גם את כל מסגרות הדגם שלוקח השראה מעולמות ההלבשה התחתונה. הפיס הקטן, שייך לשורות העיצוב של סן לורן, המותג הצרפתי לו משמשת כפרזנטורית בשנים האחרונות, ג'וב אותו מנצלת כראוי כשהיא מופיעה פעם אחר פעם באירועים מתוקשרים עם עיצובים מבית היוצר.

היא שמרה על אבזור נקי ומינימלי בהתאם; סנדלי עקב שחורים בעל חרטום מחודד וחזית רצועות מוצלבות, לצד תכשוט יוקרתי בחסות מעצבת תכשיטי היהלומים, ג'סיקה מקורמק - שדאגה לה לזוג עגילים נתלים, ארוכים ונוצצים, כמה טבעות וצמיד זרוע שהונח גבוה, ממש מעל המרפק.

סיבוב היח"צ של קרביץ ובאטלר מעורר לא מעט שמועות בנוגע לזוגיות פוטנציאלית. כזכור, השחקן המצליח והדוגמנית קאיה גרבר הפרידו כוחות ופירקו את הרליישנשיפ שארכה שלוש שנים, בחודש ינואר האחרון - ואין ספק שאם יש משהו שקהל המעריצים מצפה לו באופן מתבקש, זה זיווג חדש ופוטוגני בסצנה הקולנועית. עד אז, אנחנו נמשיך להנות ממצעד החיבה של השחקנית לפשטות שיקית. רגע לפני שעלתה על שמלת המיני הבהירה, השתתפה זואי בבכורת הסרט בלונדון בשבוע שעבר, שם הציגה את הפרשנות שלה לשמלה השחורה הקטנה. בגרסת מקסי בגזרה ישרה, שכללה צווארון וי וסרט משי לבן קשור כפפיון רפוי בצד הצלעות - כמובן ואיך לא, גם סן לורן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully