הדוגמנית והמאפרת הוסיפה לבשנת 2022 לרצף הטייטלים של את התואר "אשת עסקים", כשהשיקה את PELLE, מותג הטיפוח שלה לעור. היום התבשרנו כי שלי גפני פותחת לראשונה פופ-אפ ראשון עבור בקניון עופר רמת אביב.
חנות הפופ-אפ תתמקם לה בקומת הכניסה של הקניון ותפעל החל מהיום (3.9) ועד יום ראשון ה-21.9. הוא יציע לקהל הרחב הזדמנות להתנסות במגוון מוצרי המותג, לפגוש את גפני עצמה פנים אל פנים (זה שווה לפני הכל וקודם כל כדי להנות מיופיה מקרוב) ולהנות מחוויית טיפוח אישית הכוללת ייעוץ אישי והסבר על ליין המוצרים החדש.
PELLE, שחוגג בימים אלו שלוש שנות פעילות, הוא מותג טיפוח ישראלי מבוסס מדע, המתמחה בפורמולות עשירות ברכיבים פעילים, באיכות גבוהה וללא פשרות. מוצרי המותג מתאפיינים במרקמים מפנקים, תוצאות מוכחות וקשר אישי עם קהילת הלקוחות.
"אנו מתרגשים מאוד לפתוח את הפופ-אפ הראשון של המותג בקניון עופר רמת אביב - מקום שאני מאוד מחוברת אליו ומרגיש לי בית", מספרת גפניץ "יצרתי את PELLE מתוך רצון עמוק להעניק לנשים לא רק מוצרי טיפוח, אלא חוויה שלמה - שמחברת בין גוף, נפש ותודעה. רציתי ליצור מוצרים נגישיים, איכותיים וטבעיים - יזכיר לכל אישה את העוצמה שטמונה בה. ועכשיו, הפלא הזה יוצא לראשונה מהאונליין ומגיע לקהל הרחב".