וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"לא שוכחת גם כשאני מחייכת למצלמה": שורדת השבי סהר קלדרון בקמפיין ראשון

עודכן לאחרונה: 14.9.2025 / 14:08

שורדת השבי סהר קלדרון ממשיכה את דרכה של אחותה גאיה ונכנסת לעולם הדוגמנות, בקמפיין אופנה ראשון. "העשייה נותנת לי כח, אבל היא גם תזכורת שיש לי קול כדי להזכיר שהחזרת החטופים היא לא עניין פוליטי, היא עניין אנושי. אני לא שוכחת אותם, גם כשאני מחייכת למצלמה"

סהר קלדרון בקמפיין דוגמנות ראשון/ערן לם

סהר קלדרון, שורדת השבי בת ה-18, מאמצת את טייטל ה"דוגמנית" ומככבת בקמפיין אופנה ראשון. הבוקר (ראשון) נודע כי קלדרון הצעירה תקדם את קולקציית הבגדים במהדורה מוגבלת תחת המותג E.WEAR, מבית EBIKINI - מותג בגדי הים המזוהה עם לא מעט מנשות הביצה המקומית.

״הלב שלי ושל כולנו איתם כל הזמן כל יום בכל שעה ודקה״/מאי סוכר

עוד בוואלה

"זה חולני": מעריצים מודאגים בנוגע לרזון הקיצוני של לילי קולינס

לכתבה המלאה

"אני מכירה את המותג כבר הרבה זמן ותמיד אהבתי את הקו והאסתטיקה שלו. כשהם פנו אליי זה הרגיש חיבור טבעי. מעבר לכל העשייה יש דבר אחד שמלווה אותי כל יום המחשבה, על החטופים שעדיין לא חזרו הביתה. העשייה שלי נותנת לי כוח אבל היא גם תזכורת שיש לי קול ושאני יכולה לצעוק כדי להזכיר שהחזרת החטופים היא לא עניין פוליטי, היא עניין אנושי, בסיסי, מהלב. אני לא שוכחת אותם, גם כשאני מחייכת למצלמה, הלב שלי ושל כולנו איתם כל הזמן כל יום בכל שעה ודקה".

מהממת על הסט בטרנד הנקודות החוזר/ערן לם

במסגרת שיתוף הפעולה, קלדרון עיצבה פריט ייחודי, כאשר כל הרווחים ממכירותיו יוקדשו למטה המאבק להחזרת החטופים. כעת, כשסהר קלדרון יכולה לנשום לרווחה, לאחר שאביה עופר קלדרון, השתחרר בתחילת חודש פברואר האחרון לאחר 484 ימים משבי החמאס במסגרת עסקת החטופים האחרונה, והיא ואחיה ארז בעסקה הראשונה - היא יוצאת לדרך משלה. בחודש מרץ הייתה זו גאיה אחותה הגדולה, ששבה אל קריירת הדוגמנות שלה שנקטעה מאז אירועי השבעה באוקטובר ונבחרה להצטרף לשורת שגרירי טוונטיפורסבן.

משפחת קלדרון הייתה אחת מבין המשפחות הרבות שנפגעו באותה שבת ארורה, לאחר שקרוביה נחטפו מביתם שבקיבוץ ניר עוז. לצד המשך תמיכה במשפחות החטופים שעוד טרם שוחררו ונמצאים בעזה, השתיים משתדלות לחזור לשגרה ולהתפתח במסלול המקצועי.

סהר קלדרון בקמפיין ראשון למותג E.WEAR, מבית EBIKINI/מאי סוכר
סהר קלדרון בקמפיין ראשון למותג E.WEAR, מבית EBIKINI/ערן לם

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully