בחודש נובמבר האחרון אושיות הביצה המקומית הגיעו להרים לאשת העסקים והיזמית, אורנה אלוביץ', עם השקת הפופ-אפ הראשון בקניון רמת אביב וחגיגות 3 למותג האופנה, Noody. מהר מאוד כל אלו (הפריטים המחטבים כמובן) הפכו לחלק מאדיטוריאל באדיבות סטודנטים לסטיילינג בשנקר, כשבפרונט עומדת הדוגמנית הצעירה, שי בר-און (24).
הצילומים מתוך הפקת האופנה מדברים בעד עצמם - היכולת של להרכיב מפיס אחד, מגוון לוקים על טהרת הסקין, הבדים הרכים והדקיקים. מסקרן לא פחות, הוא סיפורה של בר-און שדחתה בתחילת דרכה את חלום הדוגמנות כדי לעשות שירות קרבי - ונפצעה. בשירותה הצבאי הייתה לוחמת באיסוף קרבי, יצאה לקורס חובשים ומ"כים ובמהלך ההכשרה פרקה את הברך, המשיכה, עלתה לקו עם הצוות ושוב פרקה אותה. משם הדרך לשיקום, פיזיותרפיה, ניתוח ושוב שיקום הייתה קצרה ביותר - מה שהסתיים בשחרור משירותה הצבאי והכרתה כנכת צה"ל.
כשהיא לא טובעת בעומס של לימודי שנה א' לתקשורת חזותית בבצלאל, בר-און עובדת בצמוד לסוכנות יולי על עבודות דוגמנות ושמה את כל פועלה בנושא: "השמיים הם באמת הגבול" מספרת לנו, כשמאחוריה כבר מספר שיתופי פעולה, ביניהם גם עבור מרוקן אויל. הצילומים לשנקר הם נקודה נוספת לרזומה וסיפתח מעולה להמשך, כשהחיבור למותג מדגיש את המסר העומד מאחוריו - הפריטים הפיסוליים וכמעט בלתי נראים לשימוש יומיומי על כל אישה, בעלת כל צורה. הרצון להרגיש יפות מבלי לוותר על נוחות באופן טבעי, כזה שיחבק ויעניק לבאדי של התמיכה שהוא צריך. כמו שכבה שנייה לעור, ללא הגבלות.
קרדיטים:
צילום: לימור צל גוזלן
הפקה וקריאייטיב: שרונה בונד מטרסו
ביוטי: רונית גלמור
סטיילינג: תלמידי בית הספר לסטיילינג שנקר בניהול מאיה יונה מילשטיין
