אנחנו כבר מתקשות לעקוב אחר הנסיעות מסביב לעולם של נועה קירל, כשהיא מג'נגלת בין ביזנס לבין פלז'ר לבין ביזנס שהוא גם פלז'ר או להפך. תוסיפו לזה את מעברי הקבוצות של ההאזבנד הטרי באירופה, ובכלל נהיה פה סלט. לפי תיוג הלוקיישן בפוסט האחרון שהעלתה, נראה שהיא לקחה הפוגה קלה מצילומי הטלנובלה בארגנטינה - לטובת קפיצה למיאמי, פלורידה.
בזמן שרובנו התכרבלנו לנו בשבת בטרנינג, נועה ניצלה את הביקור בעיר השמש הנצחית לטובת סשן שיזוף ושכשוכים. היתה רק בעיה קטנה: היא לא ארזה איתה בגד ים.
אז איך נפתר המשבר? את הביקיני הפרחוני המתקתק שאתן רואות פה בתמונה, רכשה הקירלית בסופרמרקט מקומי. כשעלתה כאן במערכת התהייה האם מדובר בסיפור אמיתי או דאחקה - הבנו מיד שהפרינט הכעור, המבוסס על גווני טורקיז, ורוד וסגול, הוא הוכחה מספקת לאמיתות המאורע.
זו לא הפעם הראשונה שבה נועה נתקלת באתגרי מלתחה. ככה זה כשאת נוסעת מתמידה. בקיץ דיווחנו כאן על משבר המזוודות האבודות, כשנועה טסה לגרמניה יחד עם אמה אילנה, לכבוד הופעת הבכורה של דניאל פרץ במדי המבורג. כשהשתיים נחתו, הן גילו לתדהמתן כי המזוודות העמוסות בכל טוב לא הגיעו ליעד. מכיוון שהנחיתה התרחשה בסוף השבוע, רוב חנויות הבגדים בעיר היו סגורות, והשתיים נאלצו להסתפק במועט - כלומר בפריטי בייסיק פשוטים-פשוטים או בדברים אוברסייזיים שאפשר לשלוף מארון הבגדים של הבעל הכדורגלן, שהיה אז עדיין בסטטוס ארוס.
