אירוע החינה של הזוג המאוהב, עדן פינס והזמר אושר כהן, השתלט אמש (רביעי) על כל חלקת פיד באינסטגרם. חינת ענק, מושקעת טירוף שנערכה ב-OMMA בהרצליה, שעוצבה כולה בתפאורה חגיגית המשלב בין המסורות של שתי המשפחות כיאה לאירוע.
הברייד טו בי עלתה במהלך ערב שלם על לא פחות מחמישה לוקים (מה יהיה בחתונה?!), ביניהם גם לוק תימני המקדש ומרים למסורת התימנית ברמה הכי גבוהה שאפשר.
מראה אחד ומיוחד הצליח להיות זה ששבה את ליבנו, בעוד שאת האחרים נשאיר תחת ההגדרה "תלבושות מסורתיות". הלוק המוזהב, שבגדול לא מבייש נוכחות על שטיח אדום מותאם, נוצר על ידי הסטייליסט תום רוזיליו, מעצבת האופנה ליאל ימין ואפרת ואמיר קסוטו. "היה לי חשוב להביא משהו חדש שעדיין לא נראה", מספר רוזיליו ומסביר: "כשעשינו סקיצה לדגם ראינו לנגד עינינו את עדן פינס כאמזונה, האישה החזקה שהיא. מחוך הזהב נוצר מיצירה של הגוף של עדן ועליו חוברו בעבודת יד הפרנזים של קסוטו, כמו גם על החצאית המחורזת. להשלמה, ענדתי לה עגילי סטייטמנט גדולים, תמידי באנגל של טופ טן וסנדלי גלדיאטור של זאנוטי".
קודם לכן נרשם לוק פנינים מרשים שפתח את האירוע. "כדי להוסיף עוד גלאם לגלאם הוספנו אבני סברובסקי בפיס לראש וגם כאלה שפוזרו בבגד עצמו שמחבר בין תכשיט לאופנה", מוסיף. בהמשך התווסף לרצף הסטיילינג גם מראה צהבהב בניסיון לשדר מראה רך יותר, אך עדיין זוהר מספיק בהתאם לקונספט - שם נעשה שימוש בשיפון צהוב בשילוב אבני סברובסקי בצבע קנרי, פלוס שרשרת בטן תואמת.
במרכז האירוע עמדה תלבושת תימנית שבהחלט לא ציפינו לה. לבוש כלה תימניה צנענית, כשחבשה עדן כובע גדול ("תשבוק לולו"), מעוטר פנינים ופרחים, לצד עומס תכשיטים רבים וכבדים סביב הסנטר והצוואר - שמסמלים את כניסתה של הכלה לחיים חדשים ומשותפים לצד בעלה. "הפנינים הלבנים מסמלים את הטהרה של האישה, והצבע האדום נגד עין הרע. חמסה טפו".
