איזה כיף למיקונוס שקיבלה את הוודג' בברכה של כל המשפיעניות והסלבס הישראליות בשיא ההשקעה שלהן. טליה עובדיה, אן זיוי, הדר שירי, אופיר דן, אור לוזון, מאיה קיי ועוד רבות והחתימו דרכון עבור אירועי חתונת ענק מעבר לים. יוצרת התוכן ומעצבת התכשיטים נוי טוויל והבויפרנד (כעת כבר בעלה) החליטו לחגוג את הביג וודינג באווירה יוונית ואין נכון מזה בשביל להוציא את כל שמלות הקיץ החגיגות החוצה.
גברת קיי באמת התהדרה בשלל פיסים לאורך הימים האחרונים, אם כי השיא הגיע אתמול (ראשון), ביום החתונה עצמה, כשבחרה בשמלת קולר צהובה כשמש בסגנון בוהו-שיק יוקרתי שבלט במיוחד בזכות עבודת הקרושה לכל אורכה.
השמלה שעוצבה על ידי תאי צרור ביטון - מעצבת שמלות כלה וערב עם סטודיו שממוקם בחיפה, מקסי ארוכה בצללית צמודה לגוף, עם מחשוף הלטר גבוה שחשף יפה את הכתפיים השזופות והעניק מראה אלגנטי וסופר קיצי. הדוגמה הסרוגה שילבה מוטיבים גיאומטריים ופרחוניים עגולים שבהחלט סייעו למראה של מרקם עשיר, אוורירי ובעיקר, חושני. הצבע הצהוב העז מדגיש את הנוכחות קיי וחוץ מלוק רענן שנוצר בזכות העיצוב, אין ספק כי גם רעמת התלתלז' הבלונדיניים השלימו בול את החסר.
ימים ספורים לפני כן, הדוגמנית ויוצרת התוכן גם בחרה בעיצוב מבית המעצבת הישראלית. בפעם ההיא, הייתה זו שמלה על טהרת הניוד בגזרת מחוך שעטפה את הפיגורה החטובה ועוטרה כל כולה בתחרת פרחונית ובהירה.
