בזמן שאבא אייל סגר סדרה של חמש הופעות ענק סולד-אאוט באצטדיון בלומפילד בתל אביב, אלין גולן הגיעה כראשונת המעריצות כחלק מהקהל. כמי שכבר מנוסה להיות בשורה הראשונה בהופעות, גולן בת ה-19 יודעת שהנוסחה המושלמת לנוחות שיא בסחוניה וצפיפות של חודש יוני הישראלי - זה אאוטפיט קליל וקז'ואל.
שמחנו לראות שגולן מיישמת את הטרנדים שאנחנו מפטפטות עליהם כאן בהרחבה, כשלאחת ההופעות לאחרונה בחרה בחולצת תיירים קלאסית. טופ בצבעי בורדו-ורוד, בגזרה צמודה הכוללת קשירת כתפיות לצווארון קולר מחמיא, הכולל עיצוב גרפי פרונטלי עם פרינט פרחים והכיתוב "Hawaii" מתנוסס לו בחזית. פריט שנמכר במחיר נגיש על מדפי ברשקה, לצד מבחר טופים נוספים של חולצות כדורגל שיקיות באווירת מדינות המונדיאל.
את הלוק השלימה בציוות לחצאית לבנה משוחררת מבית זארה, לה הוסיפה חגורת בוהו עם לולאות. הכי קרוב שלה להוואי.
חולצות טי-שירט של תיירים עם אותה גרפיקת כיתוב גנרית ידועה לשמצה, כפי שנראה, כאן כדי להישאר איתנו לפחות עד סוף העונה החמה. מלבד דוכני תיירים בחו"ל וחנויות מזכרות, בסיבוב הנוכחי המיקרו-טרנד חוזר אלינו דווקא גם באדיבות מסלולי האופנה הנחשקים ביותר, כחלק מהקולקציות האחרונות שהוצגו בעולם. בין אם זו טישירט הפאייטים "I love NY" שהוצגה תחת חליפת חצאית חלומית מטוויד, כחלק מקולקציית "Métiers d'art"המהוללת של מתיו בלייזי לשאנל וגם בקו הקרוז של לואי ויטון ל-2027.
