וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

האח הגדול הכתיר זוכה. הסתפקנו בלמצוא מתלבשת אחת ראויה

עודכן לאחרונה: 28.6.2026 / 10:00

תודה לאל העונה המעייפת בתולדות "האח הגדול" הגיעה לסיומה. גם בקטגוריית הסטיילינג ניכר כי לא הופעל איזשהו קסם אישי או מחשבה יתירה על הלוקים בבית, אבל היי! תמיד אפשר לסמוך על לירון ויצמן שתדע להישען על לוק ראוי לערב החגיגי. וכן, מילה טובה לשלי סרבריאניקוב

האח הגדול/צילום גולשים

הביקורות על עונה משעממת ונטולת כל ריגוש מוצדק לצפות בה בחצי עין במסך וחצי עין בטלפון, ייזכרו ארוכות ואפשר להבין. גמר "האח הגדול" הגיע אמש (שבת) לסיומו עם הזוכה גל רובין, זכייה שנויה במחלוקת עבור רבים מהצופים ודיירי העונה (רפאלה טווינה: "נכשלנו כחברה", "תעודת עניות לתכנית" מפי אלירן שקטף את המקום השלישי).

תמיד אפשר לסמוך על לירון ויצמן/ערן לוי

ממש כמו התוכן, הפרסונות והסצנות המאולצות, כך אפשר גם לסכם את הסטייל של רוב דיירי הבית - נטול קסם אישי ומעט מאוד מחשבה. ומה לגבי האאוטפיטים לגמר הגדול? תמיד אפשר לסמוך על המנחה לירון ויצמן, שבעזרת מעטפת של צוות ביוטי מדויק תדע להישען על טוטאל לוק ראוי לערב החגיגי.

איפה קווין?/ערן לוי

עוד בוואלה

"מדונה זונה"? הלוק שגם החתן בחתונמי לא היה נשאר אדיש אליו

לכתבה המלאה

מראה שניצח את יתר הבחירות האופנתיות של המגישה במהלך כל העונה, באדיבות מעצב האופנה הישראלי, אלון ליבנה ובניצוחה של הסטייליסטית הצמודה, שירן מניה. שמלת מיני בגזרת סטרפלס נקייה ומחויטת, שכללה צללית ישרה שהדגישה את הבאדי. בסיס של גוון פודרה מעודן, שעליו שובצו בעבודת יד באופן סימטרי עיטורי קריסטלים קטנים בצורת פרחים. על אף שאת הפיס ניתן לגמרי להגדיר כתכשיט בפני עצמו, גם בקטגוריית הבלינג-בלינג לא נרשמה אכזבה. להשלמת הלוק ענדה תכשיטי זהב 18 קראט משובצים אבנים נוצצות, של מותג תכשיטי היוקרה ה.שטרן.

על עיצוב שיער מהודק אחורנית, שנתן את הספייס המספק לאיפור ניוד ומלא גלואו שנעשה על ידי דנה כפיר, פקד מעצב השיער אדיר יעקב.

סלייייי/מיכה לובטון

ומה לגבי הדיירות? מיותר לבזבז זמן כתיבה יקר על אלו שלא בטוח יצליחו להתעלות על 15 דקות התהילה. אם כי מילה טובה לשלי סרבריאניקוב (היא כאן כדי להישאר חברים ואין לנו בעיה עם זה), שבחרה בחכמה רבה את הצבע החזק של התקופה הקרובה. דיברנו עליו לא מעט ובהרחבה יתירה, כי הוא באמת משתלט על כל חלקה קיימת: הטורקיז הרויאלי המושלם הזה. במקרה של שלי, הוא בא לידי ביטוי בשמלת מקסי בעיצוב סטודיו SO של ספיר עוזר. שסע עמוק ומטריף שהציג את הרגליים האינסופיות, לצד חלק עליון צמוד כמחוך בעל מפתח וי רחב באזור החזה.

לאברס. טפו חמסה (עומר ציפורי ושלי סרבריאניקוב)/מיכה לובטון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully