מאז שהופעותיו של באד באני הפכו ליעד מאסט עבור נשות העולם, הכותרות על ישראליות שמגיעות הכי קרוב שיש לזמר הפורטוריקני המסוקס לא מפסיקות לעשות את שלהן. את הוויקנד האחרון בילתה החבו החלקית: רותם סלע, לירון ויצמן ויעל גולדמן-פפר בארץ המגף, עבור הופעת ענק של הארנבון בניטו במילאנו.
"מקשיבה לארנב הרע ויוצרת חוויות בלתי נשכחות עם אחיות שלי! היה מטורף!!!", כתבה סלע בעוד שהתיעודים החלו להעלות לרשתות בזה אחר זה - מיותר לציין כי ישבנו בסחוניה התל אביבית ירוקות מקנאה בזמן שהשלוש פיזזו על הדשא. סגנון הלבוש עבור ההופעות הפך לחלק בלתי נפרד מהחוויה, כשהמבלים והמבלות עולים על מיטב האקקסוריז בסטייל בוקרים, כמו גם כובעי קש רחבי שוליים המזוהים עם הזמר, עומס שרשראות בולט וביגוד שמתבסס על סטריט-וור קליל.
רותם סלע החליטה ללכת לכיוון הבוהו שיק בעזרת טוטאל לוק קיצי, שהורכב משורט דנים בעיצוב משופשף עם קרעים, לו הוסיפה חגורה עבה וכהה כיאה לסגנון המבוקש. ההיי-לייט, היה טופ שקפקף ששילב בין אסתטיקה רומנטית ובוהו עדין, עם טוויסט חושני במרכז שחשף חזייה שחורה מבצבצת. עליונית בגוון לבן-שמנתי בעיצובה של יעל מניה, המעצבת המקומית ובין היתר גם הסיס של הסטייליסטית של הסלבס, שירן מניה; רקמת פרחים בטקסטורה מובלטת שיצרה מראה תלת-ממדי עדין על גזרה קצרה, בעלת מפתח וי עמוק שנסגר באמצעות קשירה קדמית. תענוג.
לירון ויצמן הלכה גופיה אדומה לצד מכנסוני ג'ינס שעוטרו בעזרת מטפחת בהדפסים במקום חגורה סטנדרטית, מה שהוביל לפרינט נוסף שתפס לנו את העין דווקא על הבסטי, יעל גולדמן. טופ קשירה מתוך קולקציית הקיץ האחרונה של האמנית והמעצבת רעות הראל, בהדפס מקורי בעיצובה. פיס בהשראות עולמות הפייזלי והבנדנות, שנרשם דרך עיצוב קולר בסגירה א-סימטרית (429 שקלים, פלאס 10 אחוזי הנחה באתר), שצוות למכנסי שמנת בגזרת אוברסייז כיפית.
