בעידן שבו קולקציות מתחלפות בקצב מסחרר ופריטים מיוצרים בכמויות עצומות, המעצבת עינב צוקר בוחרת דווקא לחזור אחורה. מותג האופנה שלה, ZUCKER, משיק קטגוריה חדשה בשם SOMETHING BORROWED, הכוללת חולצות וינטג' שנאספו על ידה ברחבי אירופה.
בניגוד לקולקציות רגילות, כאן לא מדובר בפריטים חדשים שיוצרו במיוחד עבור המותג, אלא בטי-שירטים שכבר עברו דרך. כל אחת מהן נבחרה בנפרד, ממוספרת ומלווה בפרטים על מקורה ועל שנת הייצור המשוערת שלה.
מאחורי הקונספט עומד המשפט "This piece has lived before" (הפריט הזה כבר חי בעבר), שמבטא את הרעיון של הענקת חיים חדשים לבגדים קיימים.
במקום לייצר עוד מאותו הדבר, הקולקציה מבוססת על פריטים בעלי אופי והיסטוריה, שלא ניתן לשכפל באופן זהה.
הקולקציה תושק מחר (רביעי, 21 באוקטובר), החל מהשעה 13:00, באתר המותג ובחדר המדידה של ZUCKER. המחיר לכל חולצה יעמוד על 350 שקלים.
