וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הכל בקונטרול

9.7.2003 / 16:18

לנקום משיקה שני מוצרים משלימים לטיפול בעור שמן

לסדרת "קונטרול" של לנקום, המיועדת לבעלות עור שמן והכוללת מגוון מוצרים לניקוי, לאיזון ולליחוח נטול שומן, מצטרפים שני מוצרים חדשים.

Pore Controle - מסיכת ניקוי וטיהור נטולת שומן, המעניקה לעור טיפול הדומה בהשפעתו לאפקט הסאונה. הג'ל הירקרק והמרענן מחמם את פני העור מייד עם המריחה, מה שמביא לפתיחת הנקבוביות ולהסרת עודפי שומן ולכלוך המצטברים בהן. המסיכה מכילה תמצית אצות ים וחומר אנטי-בקטריאלי המסייעים לטיהור העור ולאיזון הלחויות שבו. יש למרוח את המסיכה על עור לח, לעסות בתנועות סיבוביות במשך 30 שניות ולשטוף היטב במים קרים. מומלץ לשימוש עד פעמיים בשבוע. 180 ש"ח ל-100 מ"ל.

Spot Controle - ג'ל שקוף לטיפול נקודתי בפגמי עור ובפצעונים. הג'ל מכיל חומצה סליצילית (מרכיב ידוע בתכשירים לייבוש פצעונים), אצות ים ואבץ, המטהרים את העור, מאזנים אותו ומגבילים את היווצרות הבקטריות. ניתן למרוח ישירות על הפצעונים, מתחת לאיפור או מעליו. 110 ש"ח ל-15 מ"ל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully