וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרומו

נילי לנדסמן, עכבר העיר

22.12.2003 / 12:02

ה"ווג" הבריטי פותח את השנה עם מצעד הטרנדים שמלכו ב-2003 ו-40 הדברים החדשים שחובה להכיר לקראת 2004

על אף דקיקותו היחסית, גליון ינואר של ה"ווג" הבריטי מכיל שפע של הצעות מרגשות לרכישות באווירת החורף האנגלי. הכתבה הפותחת היא פרויקט מהסוג שהירחון מאוד מצטיין בו, המאגד את 40 הדברים החדשים של שנת 2004 שחלה החובה להתוודע אליהם.

להלן רשימת חלקית: מעצבים ברזילאים, נוסטלגיה עזה לשנות החמישים, תיק היד האביבי של פרדה הנישא על שרשרת מתכת, נעלי הספורט הצהובות מדגם טייגר טיי צ'י של Asics, חדרי עישון במסעדות, הגי'נס של חברת Rogan הניו יורקית, הבמאי הבריטי ג'ונתן גלייזר, שבסרטו החדש משתתפים ניקול קידמן ובניסיו דל טורו, קאמבק מפתיע לרגאיי עליז, מחוכים ובגדי גוף צמודים וחושפניים, חיות מחמד קטנטנות, נופש בבהוטן, ברים ספוני ספות רכות, מוארכות ומהודרות, הדוגמנית האוסטרלית ג'מה וורד ובובות לילדות גדולות.

עוד רשימה חיונית הנפרשת במרכז הגיליון עוסקת במצעד הטרנדים שמלכו על המלתחה בשנת 2003, בתוך פירוט מי מנציגיהם רשאים להמשיך ולגור בארון הבגדים ואת מי יש לסלק לאלתר. בין השורדים: בגדים עם הדפסים, בצבעים בהירים ו/או בגוון הקפה, נעליים בצבע הזהב ושמלות יפות ומקושטות. בין המגורשים לגלות במעמקי הארון: פריטי לבוש בהשראת האוריינט, הרוק, הפאנק, הסיקסטיז והצבא, נעליים בצבע הכסף והצבע השחור.

אחד הבונוסים השמורים רק לבחורות גבעוליות ונעריות הוא הזכות ואף החובה הנעימה לפלח את בגדי הבחורים שלהן וללבוש אותן כאוות נפשן. פריטי לבוש מובחרים של בחורים המונחים באורך מרושל אף כי מחושב וגם נינוח להפליא על הנערה המאוהבת שחולקת איתך את הארון, משמשים כנושא להפקת אופנה מקסימה. כותנות לבנות ופריכות, סריג עם צווארון וי, ג'ינס רחב, ז'קט טוויד שאין לובשים תחתיו דבר, סוודר אדום ודק, מכנסי סיגר בעלי פסי סיכה וכותונת גברית מפוספסת, כל אלה הם פריטי המפתח שצילמו טום בטרון וג'ני גאייג' על גופה של דוגמנית ילדותית למראה, שלא מאבדת כהוא זה משבריריותה בעת שהיא מגלמת את הפנטזיה התמיד מודרנית, שנקודת המוצא שלה היא שהגבר שלצידך חייב להיות בעל טעם משובח.

חמישה פריטי הלבשה תחתונה מובחרים של מעצבים אלוהיים ויקרנים

1. חזייה ללא ברזלים ותחתונים בגזרת בנים של קלווין קליין
2. חזיית שיפון ומשי ירוקה עם סרטים בוורוד עז של דיור בעיצוב ג'ון גאליאנו
3. חזיית רשת שקופה בכחול צונן של דונה קארן
4. חזיית תחרה עם ברזלים של שאנל
5. תחתוני פסים בגזרת בנים של אייג'נט פרובוקטור

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully