ארבעה בוגרי שנקר הרכיבו את קולקציית קיץ 2004 לילדים של חברת סריגמיש, המיוצרת רובה ככולה בארץ, החל משלב החוטים ועד להפצה.
הקולקציה כוללת בדים בגוונים זרחניים הדפסים פרחוניים ותחרה, דגמים על בסיס בדי ג'ינס וטריקו עם הדפסים משעשעים, הדפסי שחור-לבן והדפסי בנדנה. שילוב רשת וקרעים מצטרפים לקולקציה לטובת הילדים הנועזים יותר שבחבורה.
כיאה לקולקציית קיץ היא כוללת גם בגדי ים. הקולקציה לבנות כוללת בגדי ים שלמים, שני חלקים ופריאו חצאית מאותם בדים. הקולקציה המקבילה לבנים כוללת בגדי ים בדוגמאת מכנס קצר לשחיינים, מכנסי גלישה וחולצות אנטי-סאן. הדוגמאות שאובות מעולם המבוגרים והצבעים מותאמים לאלו של אופנת הבגדים, בהם מראה הבנדנה בכחול, אדום או לבן עם פסים ונקודות, מראה הניאון בצבעים זרחנים כמו ורוד, כתום, ירוק,טורקיז עם שילוב אריגה במולטיקלור והמראה רומנטי בצבעי ורוד וכסוף.
מחירים: מכנסיים החל מ- 24.9, שמלות החל מ- 39.9 ¤, בגדי ים החל מ-49 ¤
אופנה בקטנה
אדר ריכטר
11.7.2004 / 17:33