ט"ו באב, הבא עלינו לטובה ב-2 באוגוסט, הוא הזדמנות, למי שפספס את ולנטיין דיי ב-14 לפברואר, לערוך מחוות של אהבה. אמנם בחג האהבה בארה"ב נהוג לקנות יהלומים ובונבוניירות בצורת לב, אבל בישראל משקיעים קצת פחות, ומסתפקים על פי רוב בפרחים או בכל דבר שעליו מוטבת צורת לב. בכדי לחסוך לכם את החיפוש המתיש אחר מתנה ראויה, בחרנו עבורכם מספר הצעות למתנות, טובות כמעט כמו יהלום, וקצת יותר זולות.
ה. שטרן עיצבה לכבוד חג האהבה שרשרת וצמיד I LOVE YOU, עם לוחיות זהב לבן וצהוב K18, המושחלות על שרוך עור חום, וגימיק נחמד של סימני מקלדת של מחשב רבי משמעות. על גבי הלוח הראשון מוטבעות האותיות ILY. על הריבוע השני יש את סימן החיוך , את סימן הנשיקה עם כוכב משובץ יהלום, ומעל גבע הריבוע האחרון סימן הקריצה. מחיר השרשרת עם התליון הוא 395 ¤, ומחיר צמיד עם ארבעה ריבוע זהב הוא 965 ¤.
שרשרת חרוזים
שרשרת פשוטה יותר, שעוצבה על ידי טלי ונדר, כוללת שזירה של חרוזים בצורת לב בצבעי אדום וורוד, ונמכרת ברשת חנויות "רזילי" במחיר של 269 ¤.
שרשרת אורגנזה
השרשרת השנייה, קצת פחות שמרנית וקצת יותר יקרה, עשויה מבד אורגנזה בשילוב עם פרחי אורגנזה אדומים, וביניהם חרוזי פלסטיק וקוביות פלסטיק מוזהבות. העיצוב הוא של המותג "חברות טובות", הנמכר גם כן ברשת "רזילי", במחיר של 350 ¤.
שרשראות פלייבוי
תכשיטים זולים יותר, המיועדים מבחינת המחיר והעיצוב לבני נוער, הם התכשיטים מסדרת פלייבוי. הסדרה, שהוצאה לרגל חג האהבה כוללת שרשראות בשילוב לבבות קטנים וגדולים, לצד סמל השפן של פלייבוי, וכן עגילים, טבעות וצמידים בצורת לב. הקולקציה מגיעה במגוון צבעים עם דגש על ורוד ואדום. מחירים: 25-50 ¤.