וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריט אחד משוגע

אדר ריכטר

30.11.2004 / 10:02

מדור חדש, שבו נציג לכם מדי שבוע פריט אחד יוצא דופן, שלא תוכלו להישאר אדישים אליו והפעם: מכנסי בייגלה

המציאות התל אביבית רוויה בשני סוגי אנשים: אלו שאוהבים את מכנסי הבייגלה ואלו ששונאים אותם. אין באמצע. בשיטוט חולף לאורך סמטה אלמונית, טופפו כפות רגליי הקטנות אל עבר קצה הסמטה, שם שוכנים הבייגלה הנכספים - מדובר בזוג מכנסיים עוקצני עם חור באמצע, בצורת אסימון, שמשתכנים בבטחה על קולביה של החנות, המדליקה לא פחות - "אלמונית".

יש שייראו בצורת המכנס ובמיקום החור רמיזה מינית בוטה ואילו אחרים ינסו להכניס לכם גול, מה שלא יהיה הם לבטח מככבים בתפקיד מפתח בהופעות חיות בפארק, כשתרצו שיישאו אתכם על כתפיים כדי לשפר עמדת תצפית.

את מכנסיי הבייגלה עיצבה גלית ארמוזה בת ה-34, בוגרת 'אסכולה'. המכנסיים הם חלק מקולקציית פרויקט הגמר שלה, שהנושא שלה היה בתי משוגעים. אם תתרכזו היטב בצילום תוכלו לראות שהם תפורים למעשה משני שרוולים מחוברים. גלית מספרת כי "תצוגות גמר מתיימרות להיות אמנותיות בדרך כלל ופחות פונקציונליות". היא ניסתה להגיע לקולקצייה פחות אוונגרדית ויותר לבישה, אבל גם עם קריצה וכך נהגו מכנסי הבייגלה וחולצה עם חור מאותו הז'אנר.

החנות "אלמונית" - שהיא גם בית קפה המאוכלס בצוות ברמנים ומוכרים, שיציעו לכם גם קפה על חשבון הבית - משלבת בין בגדי מעצבים צעירים ובין בגדים יד שנייה של החנות הוותיקה "המחתרת", שזהו עתה משכנה החדש.


להשיג ב"אלמונית" סמטה אלמונית 8 תל אביב, או ברון מנדלמן, רחוב שינקין 43 תל אביב.
מחיר: 300 ש"ח. גלית מבטיחה להתרחב ולהפיץ בעתיד את מכנסי המשוגעים שלה גם במוקדים נוספים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully