וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מי תהיה נסיכת היופי הערבייה

כתבת וואלה! אופנה

2.12.2004 / 18:22

תחרות "מיס ליילכ", נסיכת היופי של המגזר הערבי, תיערך מחר באולמי אבו-זייד בעילבון. על התואר מתחרות 14 יפהפיות ערביות-ישראליות

לא רק ל"מעריב לנוער" יש את טקס נערת השנה. גם המגאזין הערבי "ליילכ" החליט ליזום תחרות יופי לנערות, וכך, לראשונה מחר בערב, תיערך תחרות בחירת "מיס ליילכ" (נסיכת המגזר הערבי) לשנת 2005, באולמי אבו-זייד בעלבון.

המו"ל של הירחון "ליילכ", וידה משעור, המופץ בשטחים ובירדן, מסרה כי מתוך מאות מועמדות מהמגזר הערבי בישראל, הגיעו 14 לשלב הסופי, בגילים 16–22. המועמדות נבחרו על ידי מצביעים מישראל וממדינות נוספות. כך למשל, בעמאן בירת ירדן נערך לכבודן אירוע, במהלכו צברו ניקוד על ידי חבר השופטים, בו היו חברים גם הזמרת דיאנה קארזון 'הסופר סטאר' של מדינות ערב, האופנאית–דוגמנית לאנה בשאראת ומעצב העל הלבנוני הבינלאומי ז'ורז' חוביקא. הבחירה התבצעה גם באינטרנט, ב-SMS וב"הוט בערבית". לדברי המארגנת וידה משעור, התחרות כבר עוררה עניין רב בישראל, בלבנון, בירדן, בכווית ובמצרים.

הופעה של להקת 'חאלאס'

הזוכה בתואר "מיס ליילכ" תקבל פרס כספי בסך 10,000 שקל, תכשיטים, ומלגת לימודים לשנה במכון הגבוה ללימודים בנצרת.
בתוכנית האמנותית של ערב ההכתרה תיערך תצוגת בגדי ספורט וערב, סיקור וידאו של הביקור בירדן והופעה של להקת חאלאס.

חבר השופטים כולל את הצלם פאהים אבו-חדרה, המאפרת פיריאל בולוס, עו"ד ויטולד איראני, המנתח הפלסטי שוקרי קסיס, מעצב האופנה סאמר עזאם, מנהל "הוט" בצפון פאיז עבאס ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully