וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטיבל לצעירים בלבד

אדר ריכטר

11.1.2005 / 10:08

רשת הקוסמטיקה אפריל מכריזה מלחמת חורמה על ההזדקנות ויוצאת בחודש של הרצאות רופאים, הסברי מומחים, ומבצעים על מוצרי אנטי אייג'ינג

ברשת 'אפריל' קוראים תיגר על הזיקנה, ומזמינים מקומטים ומקומטות בפוטנציה, ליהנות מהנחות של עד 35% על מוצרי אנטי אייג'ינג. קרנבל המלחמה להשבת הנעורים כולל גם ייעוץ של יועצות יופי, חלוקת דוגמיות חינם והתנסויות בתכשירים השונים.
בנוסף לכל אלה, יתקיימו במהלך החודש הקרוב הרצאות של רופאים ומומחים לאנטי אייג'ינג. במבצע משתתפות כל החברות שמייצרות תכשירי אנטי אייג'ינג, בכל סניפי רשת 'אפריל'.

לכל מי ששואל את עצמו מה הסיבה להצטייד בכל המוצרים הללו, נספר כי אנטי אייג'ינג הוא ז'אנר חדש בקוסמטיקה שהחל לפרוח בשנים האחרונות. הרעיון הוא להתחיל את המלחמה בהזדקנות בעודנו צעירים ויפים ובעלי עור רענן. זאת באמצעות קרמים מועשרים בוויטמינים ובמרכיבים מונעי הזדקנות, מזרימי לחות ומחיי תאים מתים או יבשושיים.


מחירים:

'לנקום אבסולו קרם' ב-479 ש"ח במקום 675 ש"ח
'אסתי לאודר רזיליאנס ליפט קרם' ב-329 ש"ח במקום 430 ש"ח
'קליניק קונסילר' עם מברשת ב-89 ש"ח במקום 115 ש"ח
'הלנה רובינשטיין קונסילר מג'יק' ב-119 ש"ח במקום 170 ש"ח

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully