מותג חדש וחצוף עומד לחדור לשוק הדיאודורנטים הגבריים בארץ ומאיים לנגוס בנתח השוק הצעיר: AXE מביא איתו את הבשורה החדשנית של דיאודורנט שעובר היישר מהשחי אל כל הגוף, והוא משווק כמקבילה ריחנית למותג 'אסקייפ': צעיר, סקסי ומריח לא רע בכלל. מאז שנולד אי שם בצרפת בשנות ה-80 הוא משווק ביותר מ-60 מדינות בעולם ועכשיו גם בלבנט כדאי להתכונן לנוער מרוסס מכף רגל ועד ראש.
המוצרים מיועדים למטרוסקסואל המתחיל, בגילאי 16-18, והשקת המותג תתחיל עם סדרה של 6 ריחות שונים של דיאודורנטים לשימוש בכל הגוף, ותתקדם הלאה עם מוצרי טיפוח וקוסמטיקה נוספים לגבר. הדיאודורנטים ישווקו תחת שמות שונים, כשאחד מהם הוא 'צונמי', או כפי שמוסבר באתר הרשמי של AXE: "כמו הים שבהשראתו נוצר הריח, הוא אוצר בתוכו בריכות שלמות של אפשרויות - רסס על גופך והתכונן לבדיקת עומק".
המשווקים מבטיחים קמפיינים נועזים והחדרת המוצר לכל חור, תרתי משמע. הפרסומות יכללו בעיקר נשים שלא יכולות לעמוד בפני הריח המשכר וריקודים ארוטיים סביב קולבים שרוססו בספריי.
דיאודורנט וירטואלי
מומלץ מאוד לבקר באתר האינטראקטיבי הרשמי של המותג (ובקרוב גם תחת כתובת ישראלית), בו תוכלו להתרשם בעצמכם מחלק מהפרסומות המוטרפות של AXE, להתרסס בדיאודורנט וירטואלי, לגרום לנשים אינטרנטיות ללכת שובל אחר הריח שלכם, לעבור מסלול התאמת ריח הדיאודרנט לאישיות שלכם, על פי סוג האשה אותה תרצו למשוך, להכנס למסיבות אקסה ועוד.
מחיר: 25.99 ש"ח