וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריט אחד לעיוורים על אופנוע

אדר ריכטר

23.3.2005 / 10:28

אם אתם לוקים בראייתכם ובכל זאת רוכבים על אופנוע כשידיות המשקפיים דוקרות אתכם ומרגיזות את האוזניים - המשקפיים המתקפלים החדשים מיועדים לכם

יצא שדווקא חברה איטלקית, שמקורה במדינה שבה חבישת קסדות בעת נסיעה על אופנוע היא בגדר המלצה בלבד, משיקה משקפיים בגזרה גמישה, עם ידיות מתקפלות. הפטנט החדש מיועד לפתור לכם את בעיית הלחץ של הקסדה על ידיות המשקפיים והאוזניים, ולהוציא את הרקות שלכם לחופשי.

חברת המשקפיים Mizuki החליטה לתת יד ומשקף ולצאת לעזרת כל הרוכבים על שניים, שנידונו להיכלא בחממת הפלסטיק, אוייבת האפרו, משטיחת התלתלים, זו שגורמת ללחצי ראש קשים, בעיקר אם נחוצים לכם משקפיים.

המשקפיים החדשים הם בעלי זרועות שמתקפלות לחצי, על ציר, וכך מגיעות רק עד לרקות, ומונעות את הלחץ המעיק של הקסדה על הידיות. כשמסירים את הקסדה אפשר ליישר את המוט לאחורי האוזניים. המשקפיים משווקים על ידי אופטיקה הלפרין, והם משקפי יוניסקס, שמגיעים בצבעי ירוק, בורדו וכחול. ניתן גם לשלב עדשות כהות במקום עדשות אופטיות.

המחיר אינו שווה לכל נפש: 900 ש"ח לזוג משקפיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully