ונשאלת השאלה איך לא חטפו אותן קודם? מופע הביזאר של משפחת פיק פורץ את גבולות הבמה והריאלטי וזולג גם לעולם האופנה: אופנת 'פאשה' הכריזה כי בחרה בבחירה ראשונית וברוב קולות בשתי דוגמניות האופי, שרונה ודניאלה, להוביל את קמפיין הקיץ שלהם.
בניגוד לעבר, לא הלכו הפעם על יופיה המהמם של קרן מיכאלי, על החושניות של חני מאיירס או על ליאל דינר כוכבת לי קופר. הקיץ, הדגש הוא על המראה הקינקי וזיהוי המותג עם עולם הפופ הטרנדי, הצעיר והקופצני. הפיקיות ייאלצו לעטות את הקולקציה החדשה, שמאופיינת במיטב הקווים האתניים, המרוקניים, הלטינים והצועניים של הקיץ הזה, עם פייטים, חרוזים ואלמנטים קישוטיים אחרים.
ממחלקת השיווק נמסר שהבחירה הייתה מובנית מאליה - השתיים מייצגות בדיוק את קווי האופי של המותג ולכן החיבור היה כמעט מיידי. עוד הם מדגישים שהפעם זו גם כמות לעומת איכות: שתי פרזנטוריות יוכלו להציג יותר פריטי לבוש ולחשוף את הקהל למגוון רחב יותר של הקולקציה.
דוגמניות אופי
אדר ריכטר
24.3.2005 / 9:00