וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחיזת כביש טובה

אדר ריכטר

27.7.2005 / 10:01

מותג הסניקרס האמריקאי VANS פתח חנות דגל בתל אביב לרווחת הגולשים על הסקייטבורדים והגלים

אחיזה טובה בסקייטבורד ומגיני זיעה אפקטיביים הן הבעיות הרות הגורל איתן מתמודדים חובבי מותג האופנה ואנס Vans, שנחת בארץ בסוף חודש יוני. ואנס הוא מותג סקייטבורד, שנהגה בשנות ה-60בארצות הברית על ידי ואן דורן, שהמציא נעליים עם סוליה שטוחה, שהתאימה לכף הרגל של גולשי סקייטבורד, אופניים, גולשי גלים ואופנענים.

הסניף הישראלי של ואנס בארץ נפתח בנחת במרכז תל אביב, ברחוב קינג ג'ורג' פינת בעלי מלאכה. בחנות מוצעת מיטב האופנה הואנסית, מסניקרס ועד לכובעי רשת. המותג מפורסם בעיקר בזכות הנעליים הרדיקליות שלו –קלות וחזקות עם סוליית גומי ישרה, לאחיזה איתנה בסקייטבורד. משווקי הנעל בארץ מוסרים כי דגמי הנעליים מיוצרים באותה שיטה בדיוק מאז שנת 1966, עם אותן מכונות: "זוהי הנעל הקלאסית מה'אולד סקול', שכובשת בחזרה את העולם החדש".

הנעל הנמכרת ביותר היא סניקרס "סבא", מדגם 'סליפ און' ללא שרוכים ובמשבצות שחור-לבן. עוד תמצאו בחנות אופנה קליפורנית בלתי מתיימרת של חוף ושמש, חולצות כפתורים, טי שירטס עם לוגואים מוטרפים, כובעי מצחייה ורשת ותיקים לגומעים מרחקים ברכבים בלתי ממונעים.

מחירים:
נעליים: 199-450 ¤
חולצות: 100-220 ¤
מכנסיים: 249 ¤
תיקים: 100-240 ¤

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully