וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממנפים את הירושה

איטל בציר אלשיך

19.8.2005 / 9:06

כובע ים פרחוני מחריד ועתיק יומין עבר שדרוג בעזרת המעצבת הצעירה ליהי רוטשטיין והוא מעתה תיק ערב אופנתי

בימים בהם אפילו קליפות בננה רקובות עוברות שידרוג ומיחזור והופכות לדלק סילון, יש תקווה לכל דבר. אפילו לכובע ים עתיק שחשב שיעביר את שארית חייו בבוידעם. המעצבת הצעירה ליהי רוטשטיין, שסיימה באחרונה לימודי עיצוב תעשייתי במכללה הטכנולוגית בחולון, הפיחה חיים חדשים בכובע הנטוש והפכה אותו לתיק ערב אופנתי.

"הכל התחיל מהתבוננות בחלון ראווה של חנות מיושנת לחזיות ומחוכים, שנראתה כאילו נתקעה בשנות ה-50, בה ראיתי בובה עם כובע ים מגומי. בנוסף לכך, אני אוהבת כל מה שקשור לאקססוריז ובעיקר תיקים, וזוהי התשובה לשאלה כיצד נולד הרעיון לתיק", אומרת ליהי. "אני חייבת להודות שעד לביצוע המוצר, נזדקקתי לכתת את רגליי לא מעט, ולחפש כובעי ים כאלו, בסגנון מיושן".

התוצאה היא שילוב של מוצר עבר עם אופנתיות עכשווית, במראה היפי-וינטאז'י. ליהי מציינת כי התיק קיים גם בגרסה גדולה יותר, עשויה מריצוף של פי.וי.סי בהדפסה של פרקט.

מחיר: 80 ¤.

להשיג אצל המעצבת: 054-5689066

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully