וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מה לקחת לאי בודד?

אדר ריכטר

29.9.2005 / 9:04

לא טלפון סלולרי, לא סכין קומנדו ולא פנס רב עוצמה, כי אם מטפחת של לואי ויטון במחיר של 2,300 שקל

ביקור קצר בחנות לואי ויטון בככר המדינה, במטרה לסקור את אופנת החורף הקרב ובא, השאיר את קולקצית החורף מאחור, והעלה לסף תודעתנו את ההרהור מלא הסטרס, שמא אנו, הסוקרות פינות עולם עלולות למצוא את עצמנו יום אחד תקועות על אי בודד.

מיד שאלה ד' את י' את השאלה הידועה: "מה תקחי איתך לאי בודד", וזכתה לתשובה מפתיעה. אמנם, האסוציאציה הראשונה שקופצת כפופ אפ למוח היא אחת ממזוודותיו הקלאסיות של ויטון, כשבתוכה שפע פריטים המסייעים בהישרדות על אי בודד - קונסילר, קרם הגנה ליום וללילה, זוג משקפי שמש ובגד ים של רוברטו קוואלי. אך לא כן היא. י' ידעה מיד להפנים את השיעור לחיים שקיבלה מבית לואי ויטון, והשיבה בנחרצות: מטפחת. הייתי לוקחת מטפחת משי של לואי ויטון לאי בודד.

ומדוע? נציגות חינניות מחברת לואי ויטון שהגיעו לארץ הן מומחיות לקיפול מטפחות. השתיים העבירו קומץ עיתונאיות קורס קצר שנושאו "מה תוכלו לעשות עם מטפחת אחת של ויטון הקשורה בקשרי צופים משודרגים". התוצאות היו מפתיעות: תיק, חולצת סטרלפס, חולצת קולר, חגורה ומצנפת בעלת שיק דוסי וכמובן צעיף לצוואר– הכל הכל באמצעות קיפול בסיס אחד ואינסוף קשרים. ואם תחלוף לפתע על פני האי ספינה מושיעה, תוכלו תמיד לנפנף לה עם המטפחת, שחוטי המשי הטהור שלה ינצנצו באור השמש.

בית לואי ויטון מייצר שלל מטפחות ממשי וכותנה, ששום ערכת חירום שמכבדת את עצמה לא שלמה בלעדיהן. המחיר אמנם כבד והוא עומד בממוצע על 2,300 ¤. אבל חשבו כמה אביזרים אופנתיים תוכלו לקבל במחיר הזה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully