וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טופ וינטאז'

הדס שואף

27.12.2005 / 12:48

דווקא בקניון רמת אביב, מעוז הבורגנות, אפשר למצוא גי'נסים וחולצות של מותגים קטנים ורעננים, במהדורות מוגבלות

שוחרי הסטריט-וור וחפשני טרנדים נאלצים פעמים רבות להביא את "הדבר הבא" מחו"ל. ואולם, דווקא בקניון רמת אביב, מעוז המיינסטרים והמותגים, אפשר למצוא פריטים מיוחדים. בחנות טופ-מן שבקניון, תוכלו למצוא מותגים קטנים ורעננים, שמיוצרים במהדורות מוגבלות ושמיובאים על ידי שבי, הבעלים של החנות, שברוב המקרים מביא את הפריטים לארץ בעצמו.

כך למשל, תוכלו למצוא בחנות את המותג REVOLUTION שמציע טי-שירטים בסגנון וינטאז' ומייצר שישה פריטים בלבד מכל דגם וצבע. מותג נוסף וחדש הוא של החברה האיטלקית LAST WILD ANGEL. זהו מותג צעיר שמתמחה בטי-שירטים מקוריים במהדורות מוגבלות. עוד אפשר למצוא בחנות פריטים של מותג הנעליים היוקרתי SANDRA BOOTS, שקיים משנת 1913 ומתמחה בייצור מגפיים טקסניות בסגנון מסורתי-קלאסי המשלב עבודות יד רבות.

מותג חדש שהגיע לחנות באחרונה הוא T-WEAN-CO, מותג אמריקאי שמייצר פריטים בסגנון סטריט מבדים צבאיים הנראים מיושנים בשילוב ניטים ורקמות. בקיץ הקרוב נראה מותג חדש בשם CK39 המייצר ג'ינסים מקוריים. פריטים אחרונים ברשימה הם תיקים יוקרתיים שיגיעו מארה"ב בשילובים של אבנים, חרוזים וקריסטלים.

שבי, הבעלים, עוסק בתחום כבר 21 שנה, והמטרה שלו, לדבריו, מלבד הרצון להתפרנס, ליצור חלל שמיועד לזרם האופנתי המתפתח - האניוז'ואל. ברגע שהוא חש שמותג מסוים שהוא מייבא מיצה עצמו, הוא מאתר מותג חדש ורענן ומביא אותו ארצה. כמובן שיש בנמצא גם מותגי קז'ואל המשמשים עמודי תווך של החנות, ומספקים לו את "הלחם", כמו דיזל, מלטין פוט, מיס סיקסטי, 'אנרג'י ומותג הנעליים רוקט דוג'.

מחירים:
ג'ינסים של 39CK :1,200-1,800 ¤
טי-שירטים במהדורות מוגבלות: 400-700 ¤
מגפיים של SANDRA BOOTS : 2,100- 3,000 ¤
תיקים מארה"ב: 2,700-4,600 ¤

בימים אלו החלה בחנות מכירת סוף העונה, הכוללת הנחות של 15%-30% על כל הפריטים למעט ג'ינסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully