יש בוסים שיתנו לכם להרגיש לא בנוח אם תגיעו איתם למשרד, לעומת זאת יש עבודות חלומיות (עוזר מציל במיאמי) שבהן כפכפים הם קוד הלבוש המועדף. היתרונות של הכפכפים הם גם החסרונות שלהם: הם לא מחזיקים טוב את כף הרגל, הם מכפכפים על הרצפה ועושים רעש, הרבה פעמים גוררים איתם רגליים (זה חלק מהסטייל), רואים בהם את האצבעות והם מושכים תשומת לב.
מאידך, הם הכי ישראלים, אם יש לכם אצבעות רגליים יפות - פה ייראו אותם הכי טוב, ואפשר לקפוץ איתם לים אחרי העבודה. יש בהם איזה אקט של זלזול קל כלפי העולם ואם אתם כאלה - זאת העונה שלכם.
כפכפי אדידס להשיג ב:
'אדידס', שינקין 11, ת"א; המכתש 6, חולון; גרנד קניון בחיפה; קניון מלחה בירושלים; "מרכז ביג".
כפכפי Blue Bird: קניון עזריאלי, ת"א; קניון רמת אביב; קניון חולון; קניון רחובות; טיילת "נפטון" באילת; קניון השרון בנתניה; קניון הזהב בראשל"צ; קניון הנגב בב"ש; קניון ערים בכ"ס.
כפכפי פראיה: רח' דיזנגוף 69, ת"א.
כפכפי קוויקסילבר: להשיג ברשת חנויות הגלישה קניון רמת אביב; קניון ארנה בהרצליה ובחנויות הגלישה המובחרות.
כפכפי 'ניין ווסט': להשיג ברשת החנויות הארצית ובדיוטי פרי נתב"ג.
הולך טוב עם גרעינים
25.6.2006 / 12:32