בחברת בוניטה החליטו השנה כי הריון וחזון לא הולכים ביחד ולכן החליטו להחליף את מלי לוי הפרזנטורית של החברה בעונות האחרונות, בשתי דוגמניות מן השורה, שטרם הוכתרו כטאלנטיות כמו לוי.
השתיים הן ויקטוריה כצמן שסטייליסטים וצלמים גומרים עליה את ההלל לאחרונה, והילה בלילתי מסוכנות לוק. ממשרד יחסי הציבור זאביק דרור, שמייצג את בוניטה נמסר כי "השנה החליטו בבוניטה ללכת על קו חדש ולרענן ולא ללכת על פרזנטורית אחת נבחרת, אלא על כמה דוגמניות שביניהן גם ויקטוריה".
גם רנואר העדיפו השנה את הדוגמנים האנונימים טל אלון ואנה זאיקין על פני מורן אטיאס ואיתי תירוש, שלהם ערך מוסף כסלבס. גם לקסטרו אין פרנזטורים סטארים מאז הפסקת ההתקשרות עם סנדי בר ודודי בלסר. הוניגמן לעומת זאת בחרו העונה את מלני פרס כפרזנטורית וגולברי ממשיכים עם מירי בוהדנה. מכאן שהדילוג בין דוגמניות לסלבס הוא עונתי.
בשוק העולמי יש את דולצ'ה וגבאנה שמזה שנים לא לוקחים פרזנטורים אלא מתמקדים בפנים יפות ובד"כ אנונימיות ומשקיעים יותר בקמפיינים ובצלם (סטיבן מייזל). קייט מוס במקביל, שהיא דוגמנית וסלב, לא מפסיקה לעבוד לרגע.
המלי לוי החדשה
14.9.2006 / 14:23