וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

למה כולן עפות על הסווטשירט הזה של כוכבת "אהבה חדשה"?

עודכן לאחרונה: 4.3.2025 / 17:30

בודדים הפריטים שמצליחים לקבל כל כך הרבה זמן מסך, שכן לרוב מתחלפים בבחירות של הסטייליסטיות האמונות על מלתחת האושיות המככבות בטלוויזיה. במקרה של ניצן גריב, משתתפת "אהבה חדשה", הסווטשירט הירוק וינטג' קיבל במה ממושכת בעל כורחו. מאיפה לה ולמה כולן עפות עליו?

ניצן גריב, "אהבה חדשה" רשת 13. מסך רשת 13,
מתוך "אהבה חדשה", רשת 13/מסך רשת 13

מעטים הבגדים שאנחנו רואות על המסך שמלווים אותנו לאורך תקופה. זה קורה לרוב בתכניות ריאליטי כמו "האח הגדול" למשל (ראו ערך: קפוצ'ון החרישות של פרידה עוזיאל), כשאין לדיירים ברירה אחרת אלא לחרוש על הפריטים שהביאו עימם בכניסה לבית ועד לרענון המלתחה העונתי. מקרה דומה קורה בימים אלו כשעל מסך רשת 13 אנחנו רואות את משתתפות "אהבה חדשה" שהגיעו להתחכך במעט רומנטיקה מאולצת שבמקרה הטוב תתפתח לזוגיות - ועל הדרך נאלצות להסתפק במזוודה היחידה שנכנסה איתן לדירה.

ניצן גריב. באדיבות המצולמת, מערכת וואלה
אפשר להבין את האובססיה/מערכת וואלה, באדיבות המצולמת
ניצן גריב. באדיבות המצולמת, מערכת וואלה
מדויק לכל סיטואציה/מערכת וואלה, באדיבות המצולמת

העין הסלקטיבית שלנו נתקעה על אחד מהסווטשירטים של ניצן גריב, כוכבת העונה הנוכחית. עכשיו מה מסתבר? הפיס המדובר קפץ לא רק לנו לעין, אלא גם לצופות רבות אחרות שמעלות את שאלת השאלות ברחבי הרשתות החברתיות - מאיפה לה?

מדובר בסוודר בעל שרוולים ארוכים בגזרה מעט רחבה על גבול האוברסייז, באמת סטנדרטי לכל דבר. העניין מגיע דווקא בגוון הצבע הירקרק המסקרן, כשבחזית מופיעות ארבע צלליות כהות יותר של אנשים משחקים גולף בתנועות שונות. בבדיקה קצרה מול ניצן, קיבלנו את התשובה הכי מעצבנת בנמצא: "קניתי בחו"ל". ובכן, כמה חו"ל? אי שם בקניון וינטג' ענק בבנגקוק, "שוק צ'אטוצ'אק" ליתר דיוק.

ניצן גריב, "אהבה חדשה" רשת 13. מסך רשת 13,
קוזי ומחבק/מסך רשת 13

"כשקניתי אותו התאהבתי במבט ראשון, זה וינטג' ברמה הכי גבוהה", ממשיכה לספר לנו, "כשמדדתי אותו ראיתי שיש עליו כתם קטנצ'יק וממש התלבטתי אם לקחת או לא. ואמרתי טוב די זה סווטישירט של אחת לפעם במיליון וקניתי אותו. ואז בבית כבר נלחמתי בכתם, זו הייתה כל כך הרבה עבודה כדי ללבוש אותו, אבל זה השתלם ברמות".

סוודר דמויות ג'וני דפ מעלי אקספרס. aliexpress.com, צילום מסך
סיים באט דיפרנט/צילום מסך, aliexpress.com

הבשורה המרה היא כי ככל הנראה לא תמצאו אחד זהה בכל נתוניו על מדפי המותגים השונים, וכנראה גם לא באתרי הקמעונאות המקוונים. מה שכן תמצאו, אלה אלטרנטיבות דומות של דגמים בצבעים שונים כשבפרונט מתנוססות להן דמויות שונות. דוגמה אחת מבין רבות, היא דגם הכולל את הדמויות השונות של סרטי הקאלט של השחקן ג'וני דפ, כשבזו אחר זו "מתהלכים" להם: ווילי ונקה, ג'ק ספארו מ"שודדי הקאריביים", הכובען המטורף מ"אליס בארץ הפלאות" ואדוארד מ"המספריים של אדוארד" - בעלות של 8-59.90 שקלים בעלי אקספרס למשל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully