וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ליר מ"אהבה חדשה" החליטה: אם כבר לעקוץ את ניצן, אז עד הסוף

עודכן לאחרונה: 26.3.2025 / 13:58

היא נכנסה למתחם הורוד של תכנית הריאליטי במטרה לחפש (וגם למצוא) את שאהבה נפשה. מהר מאוד הפכה ליר עוז לדיירת הכי שנויה במחלוקת שנראתה לאחרונה על המסך, אך דבר אחד אי אפשר לקחת ממנה: הגנים. לפרק הסיום היא עלתה על סופר-דרס שתשאיר אבק לכל הנוכחים. סורי נוט סורי

"אהבה חדשה" רשת 13/יח"צ רשת 13

זה התחיל תמים והפך לקרנבל שלא מפסיק לייצר כותרות ג'וסיות בחסות הדוגמנית בת ה-24, ליר עוז, שרק חיפשה (וככל הנראה גם מצאה) אהבה. בפרק הבא והאחרון של "אהבה חדשה" ברשת 13 שישודר ממש בפריים טיים של יום שני הקרוב, תתאחד החבו שליוותה אותנו על המסך בחודשים האחרונים למה שנראה כמו קרב חתולות, שאולי, ואולי לא - ייגמר בסולחה?

הפרומואים כבר רצים, וברשתות החברתיות לא יכלנו להתעלם מהלוק שבחרה ללבוש הדיירת לפרק האחרון בו תתעמת עם חבריה למתחם הורדרד, בין היתר תום חיימוב וזוגתו שחר וגם ניצן הבסטי שיחסיהן התעקמו בלשון המעטה. נתחיל מזה שלליר יש את כל הנתונים הקלאסים של מישהי שכל מה שתזרוק על עצמה יישב מעולה - בין אם סמרטוט רצפה ובין אם מדובר בעיצוב שנוצר מא' ועד ת'.

ליר "אהבה חדשה" לובשת אלי טלה. יח"צ,
ליר עוז, לא מתנצלת/יח"צ

באלגנטיות מתוחכמת, בחרה לעבוד עם מעצב האופנה אלי טלה. חיבור טבעי ואף מתבקש, לאור העובדה שליר עבדה אצל המעצב המדובר בקיץ האחרון. שמלת מקסי שחורה, מבד סאטן חלקלק, שההיי-לייט שלה הוא החיתוכים הרבים בצורות א-סימטריות. בין אם בקו מחשוף צר שמתחבר לצווארון קולר גבוה ודקיק, ובין אם בשני חתכי קאט-אאוט מסוקסים בשני צידי המותניים. מאותו קו, נשפכת לה חצאית ישרה ומיושרת עד גובה הרצפה, כשדיטלס נוסף עוטף ונכרך סביב זרועותיה בדמוי צעיף דק ועדין ביותר.

ליר "אהבה חדשה" לובשת אלי טלה. יח"צ,
שמלת המחשופים הקטלנית/יח"צ

עוד בוואלה

מה שאיזבל מ"חתונמי" עשתה למינדי זה ברמת הבלתי נסלח

לכתבה המלאה

"כשליר באה אליי ואמרה שהיא צריכה שמלה ל'אהבה חדשה' חשבנו מה יכול להתאים, איזה קונספט יכול להתאים למסגרת של התכנית, מה יכול להיות לה נכון, מה יבלוט על המסך והחלטנו ללכת על צבע שחור שהוא הכי נייטרלי והכי לא מתאמץ", מספר טלה המעצב למערכת. "יצרנו איזה עניין בחתכים במבנה של השמלה, אם זה בבגד גוף והחצאית ככה שיהיה קל יותר להעביר אותה באופן אלגנטי על מסך הטלוויזיה. עם הראש שלי וכל מיני רעיונות של ליר הבנו מה אנחנו רוצים ובנינו את הדגם המדויק לקונספט. אני כן יכול להגיד שהעבודה איתה הייתה מדהימה, אני חושב שהיא בחורה צנועה ומקסימה עם סיפור חיים די מרתק ואני חושב שמה שמצטייר על המסך - זה לא באמת מה שהיא במציאות", מוסיף ומסיים בדעתו האישית על העלילה הדרמטית של הריאליטי שמצליח לייצר לא מעט באזז ברשתות הסושיאל.

השיער הארוך והברונטי סודר לכדי תסרוקת פזורה בגלים רכים ומלאי נוכחות, ונתנו הצצה מינימלית לסט חישוקי זהב קטנים באוזניה. בחלקת האיפור פקדה המאפרת, פז מחלבני, שדאגה למראה טבעי וסמוק, עם דגש על עיניים בולטות וריסים ארוכים ודרמטיים. כיאה לבחורה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully