אמילי רטאייקאוסקי פתחה את עונת הביקיני עם שילוב נועז של מיקס אנד מאץ' מהזן הלא קשור. הדוגמנית האמריקאית בת ה-34 העלתה סדרת סטוריז רותחת, המציגה בגד ים מהמותג הפרטי שלה inamorata, הכולל חלק עליון בצבע ירוק עם הדפס נקודות לבנות, ששולב עם חלק תחתון עם הדפס מנומר. הבחירה לשלב פרינטים לא תואמים משני דגמים שונים הקפיצה ברמות את מדד הסטייל.
הטעם הטוב ובעיקר המקורי של אמרטה לא עצר שם, ובא לידי ביטוי בהרכבת האאוטפיט - כשאת סט הביקיני הסקסי הזה היא שילבה עם מראה טום-בוי הכולל מכנסי כדורסל אדומים בסגנון גברי מבית נייקי ונעלי בלט ספורטיביות מבית פומה. כל לוק כזה בפיד שלנו מעניק לנו השראה לנסות בבית שילובים לא שגרתיים של צבעים, הדפסים, טקסטורות או ז'אנרים, שיכולים לבדל אותנו מרצף הלוקים המשמימים שאנחנו רואים על אחרות.
שימו לב שהטופ ביקיני הקטנטן שלבשה אמרטה מציג שני טרנדים שכרגע נמצאים בכל מקום. הראשון הוא הדפס הנקודות, שרק בשבוע האחרון נצפה בין היתר על ביקיני מדגם וינטג' של ראלף לורן שלבשה קיילי ג'נר בטוסקנה (דגם שהציגה לראשונה על המסלול ג'יזל בונדשן), שמלה שלבשה קנדל ג'נר על הסירה בחתונת הבזוסים בוונציה, ומכנסי קאפרי שלבשה היילי ביבר בזמן שוטטות ניו יורק. הטרנד השני הוא מחשוף הערסל, שכשמו כן הוא - מערסל את החזה בסגנון סקסי סופר-שיקי.