וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לנטע ברזני יש שניים כאלה - והם לוהטים בטירוף

עודכן לאחרונה: 29.7.2025 / 18:29

אושיית הרשת ויוצאת הריאליטי, ארזה את מיטב בגדי הים שברשותה ונחתה, איך לא - במיקונוס. שניים דומים אך שונים בתכלית, בגווני חמרה וכחול נייבי המעוטרים באבני סברובסקי על גזרת משולשים מסוקסת. מאיפה לה?

הרי לכן אושיה ישראלית נוספת שהצטרפה לה לרשימת הטסים והנופשים במיקונוס השכנה. הפעם, זו נטע ברזני שארזה את עצמה לחופשה קצרה בלוקיישן היווני, אליה לקחה כמה ביקיני'ז שלא ניתן להתעלם מהם ככה בקלות.

סיים באט דיפרנט? אז זה. בתמונות ששיתפה בעמוד האינסטגרם האישי ל-303 אלף עוקביה, הציגה כמה פיסים קטנטנים וקיציים - דומים, אך שונים במהותם. ואנחנו רק שאלה, מאיפה לה?

נטע ברזני בביקיני במיקונוס. יולי 2025. instagram/netabarazani, צילום מסך
אזהרה: מאמא לוהטת במיקונוס/צילום מסך, instagram/netabarazani

ברצף הקרוסלה האחרון שהעלתה, נראית אושיית הרשת ויוצאת הריאליטי בבגד ים בגוון חמרה, חום-כתמתם עמוק בעיצוב טופ משולשים מעוטר באבני סברובסקי שמנצנצים להם אול-אובר. גם בחלקה הדרומית נרשמו תחתונים ברזילאיים בגזרה בינונית עם קשירה בצדדים. התמונות החושניות פולפלו אף יותר, ובעזרתו של הסטייליסט אייל חג'בי התווסף גם תכשוט גוף מותאם לאווירה - בשרשרת בטן זהובה שענדה באופן רפוי בחלק הנמוך של המותניים.

עוד בוואלה

עם כובע בלבד: אמרטה משתזפת בעירום מלא בחופשה באיטליה

לכתבה המלאה

בחירה דומה לזו, נרשמה בפוסט שקדם לחמרה המשגע - בסט ביקיני משולשים, ממש באותו העיצוב ובאותה הגזרה, רק על בסיס כחול נייבי וטרנדי. את הפיס השלימה עם כיסוי קליל של מכנסי שורט מדנים תכול, בעל עיצוב פסים מאונכים. גברת ברזני-דהן, לא הועילה בטובה לתייג מותגים אבל אנחנו כאן דואגות לקוראות הנאמנות ולאחר שיטוט קל ברשת, זיהינו כי ככל הנראה מדובר בדגמי 'Livia' מבית המותג הבלגי "פרימדונה".

נטע ברזני בביקיני במיקונוס. יולי 2025. instagram/netabarazani, צילום מסך
הנייבי המבורך נכנס לתמונה. יאסו אין יוון/צילום מסך, instagram/netabarazani

אם אכן מדובר במותג המדובר (נופתע מאד אם נגלה שלא) - השניים נמכרים בין היתר גם בחנות התל אביבית De apartment, וגם באתר פארפאץ' במחירים גבוהים יחסית, אבל ששווים את ההשקעה עבור הבנות כאן בקהל שאוהבות להשקיע בפריטי החוף שלהן ללונג טרם. עלות הדגם הכתמתם עומד על מחיר סייל של כ-985 שקלים (במקום כ-1,450 ש"ח), בעוד ששווי הדגם הכחול עומד על כ-1,300 שקלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully