וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפטיש, המגל והסרבל: כולנו הולכות להתלבש בקרוב כמו פועלות

גם באפס מעלות, וגם אם בחוץ שרב - סרבל העבודה חוזר לליגה של הגדולים. את האוברול בסגנון מדי הפועלים ראינו על מסלולי התצוגות של איזבל מארה, סטלה מקרטני ושאנל, ובימים אלה הוא מככב על אן האת'וויי בצילומים ל"השטן לובשת פראדה 2". בקרוב בסניף זארה הקרוב לביתכן

שם אחד בלב. אן האת'וויי מיישמת את הטרנד/צילום מסך, instagram / vogue

אוברול הוא פריט נצחי שלא ממש תלוי בטרנדים, וכנראה שלעולם לא באמת ייצא מהאופנה. הוא גם פתרון בטוח ומסוגנן לרגעים שבהם אנחנו עומדות מול הארון ולא יודעות מה ללבוש. במחווה לחברינו אוהדי הפועל תל אביב - גם באפס מעלות, וגם אם בחוץ שרב, זוהי שעתו היפה של האוברול במראה של סרבל פועלים.

הסרבל, על שלל צורותיו וגזרותיו, חוזר אלינו בקמאבק מרשים. אפשר לראות את זה בתמונות הפפראצי הוויראליות של אן האת'וויי על סט הצילומים של "השטן לובשת פראדה 2" - שם היא מתועדת בסרבל עבודה בהשראת שנות ה-70, גרסה מחודשת של אוברול מכונאים משיתוף פעולה ישן בין מותג הג'ינסים Re/Done לבין חברת פורד, עם טלאים וינטג'יים מגניבים.

לעולם לא תצעדי לבד. אוברול של שאנל/צילום מסך, אתר רשמי שאנל

גם מסלולי התצוגות של בתי האופנה הגדולים אימצו את הלוק המבוסס על מגמת מדי העבודה. המעצבת הפריזאית איזבל מארה לקחה את זה לעולמות הבוהו שיק המזוהים עמה, והציגה אוברול דנים בגוון ורוד פסטלי, עם חבלי קשירה ועיטורי רוכסנים. בית האופנה היוקרתי שאנל בחר בגישה רכה יותר, אם אוברול לבן מעוטר כפתורי זהב, צווארון וחגורת מותן מתוכשטת שהוסיפה נוכחות למראה. גם המעצבת הבריטית סטלה מקרטני בחרה בגרסה לבנה עם אוברול ג'ינס המשלב כתפיים מודגשות וריבוי רוכסנים כסופים, שחלקם נותרו פתוחים להשלמת מראה מרושל-מוקפד.

בסצנה המקומית יש לא מעט אוברולים מעולים של אתא, ה-מותג של הפועלים, שרצים בקולקציות לאורך השנה גם בגרסה חורפית וגם בגרסה קיצית.

עוד בוואלה

השטן לובשת כחול-לבן: אן האת'ווי מרימה למותג ישראלי

לכתבה המלאה

פיני בלילי משקשק. אוברול של איזבל מארה/צילום מסך, אתר רשמי איזבל מארה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully