וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עושה חשק לבלאדי מרי: אנחנו בקראש על שמלת העגבניות של לילי קולינס

כוכבת "אמילי בפריז" סיפקה הצצה לצילומי העונה החמישית, כשצולמה על סירה בוונציה עם שמלה שלא יוצאת לנו מהראש. מדובר בדגם מבית המותג HVN של המעצבת הארלי ויירה-ניוטון, עם הדפס של עגבניות אדומות בשלות לצד איורים של סוגי פסטה שונים. 100% כותנה ואפס קלוריות

אמילי בפריז בוונציה. לילי קולינס ושמלת העגבניות/צילום מסך, instagram / lilyjcollins

אנחנו מתמודדות כבר ארבע עונות עם יחסי אהבה-שנאה כלפי הסטיילינג האקסטרווגנטי ב"אמילי בפריז". נכון שהדמות הראשית המאוד מעצבנת דורשת סגנון לבוש שיהיה תואם את האישיות, אך נדמה שהלכו שם רחוק מדי. הניסיון להציג את הפער בין הסטייל האמריקאי לבין השיק הצרפתי הוא מובן, אך לפעמים זה מרגיש יותר כמו תחפושות מסנוורות ולא כמו משהו שנשים באמת ילבשו.

הצילומים לעונה החמישית של הסדרה הנטפליקסית החלו רשמית, והם מתרחשים כעת באיטליה - כשאמילי מפציעה עם קארה שיקי קצר, ואולי זו כבר התחלה טובה, אם רוצים ללכת לכיוונים של השראות צרפתיות אמיתיות. בפוסט שהעלתה השחקנית לילי קולינס לעמוד האינסטגרם, היא מצולמת על סירה, סוג של מונית מים בנהר בוונציה, ונראית כאילו נשלפה מקמפיין חדש לדולצ'ה וגבאנה.

האקססורי הכי איטלקי שיש: מניפה עם איורים של לימונים/צילום מסך, instagram / lilyjcollins

ואנחנו לא מצליחות להפסיק לחשוב על השמלה. השחקנית בת ה-36 לבשה שמלה קייצית שובבה, עם הדפס של עגבניות אדומות בשלות לצד איורים של סוגי פסטה שונים. מדובר בדגם Alyssa מבית המותג HVN של המעצבת המוכשרת הארלי ויירה-ניוטון, לייבל שאהוב במיוחד על ריהאנה, מרגו רובי, ג'ניפר לורנס, סלינה גומז ואפילו קייט מידלטון.

השמלה מעוצבת בגזרה סופר מחמיאה, עם חלק עליון בסגנון מחוך עם כיווצים ואלמנט עדין בצורת סרט קטן, וחלק תחתון של חצאית רכה ונשפכת. הלוק המושלם לבראנצ'ים, פיקניקים, חתונות צהריים או במקרה שלה - שיט על נהר בעיר קסומה. השמלה מוצעת באתר במחיר של 1,697 שקלים, ובתיאור המרכיבים נכתב: פסטה פומודורו ו-100% כותנה. לילי שילבה את הלוק עם כובע באקט בצבע שוקולדי.

בתמונה נוספת היא תועדה עם שיער אסוף, עגילי זהב בצורת חישוק במראה סטייטמנט, והאקססורי הכי איטלקי שיש - מניפה עם איורים של לימונים.

עוד בוואלה

החיים הם לא פיקניק: החליפה של ספיר אביסרור עשתה אותנו רעבות

לכתבה המלאה

נראית כאילו נשלפה מקמפיין חדש לדולצ'ה וגבאנה/צילום מסך, instagram / lilyjcollins

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully