היילי ביבר נצפתה משוטטת ברחובות ניו יורק עם פיס ארכיוני נדיר שמחזיר אותנו אל רגעים יפים מהניינטיז. אושיית הסטייל ואשת העסקים הממולחת חגגה את השקת מותג הביוטי שלה Rhode ברשת ספורה, וצולמה כשהיא מסתובבת בסוהו בחולצת סאטן ירוקה-טורקיזית מקולקציית סתיו-חורף 1995 של גוצ'י, עוד מימי טום פורד העליזים.
היא כיפתרה את החולצה רק בכפתור אחד, במראה סקסי של ציץ שמציץ, ושילבה אותה עם מכנסיים שחורים מחויטים - סטיילינג שהזכיר הופעה בלתי נשכחת של מדונה בטקס ה-VMA של אותה שנה בניינטיז. היילי עשתה זאת בלי חזייה ועם כיוון לירוק, מדונה עשתה זאת עם חזייה שקופה וכיוון לכחול, אבל ההשראה מובנת והביצוע מדויק.
כפי שסיפרנו כאן בשבוע שעבר, ביבר בת ה-28 היא עכשיו גם הפרזנטורית של המותג הניו יורקי DKNY. הקמפיין החדש, אותו היא מובילה, מציג את קולקציית הסתיו, ומתמקד בפריטי מפתח במלתחה, בדגש על ג'ינסים - הלחמניה הכי חמה באמריקה בימים אלה.
בצילומים היא מציגה לוקים המשלבים פריטי דנים, ביניהם כמובן מראה דאבל-דנים קלאסי ועל-זמני, ולצדו שילוב של ג'ינס עם בלייזר שחור מחויט ומוקסינים, ושילוב נוסף עם חולצת דנים וז'קט עור.