וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חן טל שוב עלתה על שמלת כלה - ואפילו לא הייתה צריכה להתגרש

עודכן לאחרונה: 16.12.2025 / 16:01

אושיית הרשת התפרסמה לפני יותר מעשור בעקבות תוכן פרובוקטיבי, שקיבל עם הזמן תפנית בוגרת ויציבה. אמש חגגה עשר שנות נישואין במסיבת אהבה - בחתונה מחודשת ועמוסת חברים. על השמלה: מעצב האופנה המקומי שמבשל לעצמו סיפתח בקטגוריית הכלות - וזה לגמרי הולך לו

חן טל בשמלת כלה של אלי טלה/instagram/hental2o

כל חגיגה שמכבדת את עצמה מסתיימת בהזמנת אבולעפיה בשלוש בבוקר. הנה, תשאלו את חן טל, שהרימה לעצמה מסיבת אהבה אמש (שני) לציון 10 שנות נישואין לבעלה אלירן. החגיגה המתועדת אחרי שנים זה לצד זו וילד משותף, הייתה בחירה של השניים לעשות זאת באופן פומבי ורשמי - וזאת לאחר שלפני עשור ערכו חתונה מצומצמת בצ'כיה.

אושיית הרשת שהתפרסמה בתחילת דרכה כאחת מכוכבות הרשת הראשונות בחסות תוכן פרובוקטיבי שמאז קיבל תפנית בוגרת, כנה ויציבה, בחרה לערב התל אביבי המרגש במעצב האופנה הישראלי, אלי טלה.

שוב כאן/מערכת וואלה, באדיבות המצולמת

אלגנטיות חושנית עם ניחוח רומנטי קלאסי, באדיבות עיצוב באורן מקסי על גזרת סטרפלס צמודה המדגישה את קווי הגוף. עיצוב מותאם אישית, עשוי תחרת פרחים עדינה בצבע ספק לבן פנינתי, שהעניקה עומק וטקסטורה יוקרתית. החלק העליון מעוצב כמחוך רך עם קימור לב מחמיא, בעוד שהאורך המלא והקו הנקי האריכו את הסילואטה הזורמת בטבעיות. הבחירה בתחרה שקופה-למחצה מאזנת בין תמימות לפיתוי - מה שמאוד מאפיין את האושייה המדוברת, וממקמת את טלה כאופציה מאוד רלוונטית עבור כלות עתידיות.

עד היום, מעצב האופנה היה (ועדיין) אמון על שמלות ושלל עיצובים של האיט גירלס המקומיות, ואין ספק שהנגיעה העדכנית הזו בקטגוריית הכלות עלולה להוות עבורו כנקודת פתיחה מרעננת ושונה בתכלית מיצירותיו עד כה.

בעיצוב המעצב המקומי, אלי טלה/מערכת וואלה, באדיבות המצולמת

עוד בוואלה

יאבאלההה: סידני סוויני (שוב) בוחרת במחשוף ישראלי - ומשגע

לכתבה המלאה

"התהליך עם חן היה מדהים, אין לי מה לומר, באמת זו אחת הבחורות שהכי שמחתי ונהניתי לעבוד איתן", מספר לנו אלי טלה. "היא בחורה מדהימה, הכי אותנטית שקיימת, לא ממוסחרת ונורא נאמנה לעצמה ולעשייה שלה. אכפת לה מהעוקבות שלה ובאמת כאילו היא סמכה עליי בעיניים עצומות ויצרנו דגם מדהים. רצינו שיהיה דגם חתונה, כלה, אבל גם לא אובר כלתי. אלא מדויק, מתאים לאירוע, לקונספט, לרעיון - של חגיגת חתונה של עשר שנות נישואין. האירוע הזה היה באמת כדי לחגוג את האהבה שלהם עם החברים והמשפחה והיה לי העונג".

מזל טוב X2/מערכת וואלה, באדיבות המצולמת
להגיע לחתונה שלך במונית זו רמה אחרת/צילום מסך, instagram/hental2o
רגע לפני/צילום מסך, instagram/hental2o

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully