חגיגות השנה החדשה שהתקיימו הלילה באחוזת מאר-א-לאגו שבפלורידה איפשרו לטראמפים לדפוק כניסה דרמטית, כמו שהם אוהבים. דונלד בחר בחליפת טוקסידו שחור-לבן קלאסית עם פפיון, שישבה עליו מעולה, ומלניה נצמדה ללוק מסיבת סילבסטר המסורתי - עם שמלת פאייטים כסופה ומנצנצת שנראתה עליה אמאל'ה ואבאל'ה.
הפירסט ליידי, חובבת מותגי-על שבדרך כלל נעה בטווח המצומצם שבין דולצ'ה לדיור, הפתיעה הפעם ובחרה במותג יוקרתי אחר, שלא היינו מהמרות עליו.
השמלה, המעוצבת בגזרה חובקת גוף עם מחשוף מרשים וחגורת מותן דקיקה, שייכת למותג The New Arrivals של המעצבת הטורקיה אילקיאז אוזל. המותג שנוסד בשנת 2020 באיסטנבול מתמחה בשמלות ערב בסגנון המשלב אלמנטים של גלאם ים-תיכוני, עם דיטיילז זוהרים כמו פאייטים, נוצות ובחירה בגוונים מטאליים. הלייבל זכה כבר להכרה על השטיחים האדומים כשלבשו אותו היידי קלום, סלינה גומז וניקול ריצ'י, והקולקציות נמכרות בפלטפורמות בינלאומיות כמו Net-a-Porter ו-Farfetch.
ואם במקרה המותג האיסטנבולי הזה נשמע לכן מוכר, זה בגלל שנתקלנו בו בעבר דרך אושיות אופנה מקומיות כמו עדן גולן או אנה ארונוב, שכבר השכילו לנסות על עצמן את הדגמים שלו.
