אם יש משהו שאנחנו תמיד שמחות לראות בקיץ הישראלי, זו מישהי שמצליחה לפצח את נוסחת ה"לא התאמצתי בכלל" - כשבפועל כל פרט בלוק יושב בדיוק במקום. במקרה של עמית פרקש, מדובר במשימה שהושלמה בהצלחה מלאה על סיפון הקטמרן של אירוע הקיץ של פנדורה במרינה התל אביבית.
בוקר אינטימי של מספר משפיעניות מצומצם ומספר קוקטיילים רחב - בהן פרזנטורית המותג, דנית גרינברג, לצד שגרירות נוספות: כאמור פרקש, קייסי זפטה, מאיה אבירעם ועוד. פרקש הלכה על וייב בוהו ים-תיכוני מדויק, כזה שמרגיש כאילו נשלף מפינטרסט של חופשת קיץ באיביזה, אבל עם אדג' מקומי ולא מתאמץ. גולת הכותרת הייתה כיסוי הראש שנכרך סביב ראשה, בדוגמת פייזלי בגווני כחול ואפור מעושנים, שהכניס מיד טאץ' נוסטלגי עם קריצה לקטגוריית מטפחות המשי שחזרו בענק. אליו צירפה משקפי שמש שחורים ועגולים שהוסיפו מעט מסתורין והרבה שיק.
בגזרת הבייסיק, בחרה בטי-שירט לבנה מבית KIANNE, מותג הבית המהפנט של קיאן פרנקפורט. צללית אוברסייז רכה ונינוחה מתערובת כותנה ופשתן (254 שקלים, נמכרת באתר בארבעה גוונים נייטרלים מעודנים), מהסוג שכל ארון קיץ צריך לפחות אחת ממנה. החלק התחתון המשיך את אותו קו אגבי עם חצאית מידי משוחררת בגוון ניודי של מאסימו דוטי, כולל שסעים עדינים בצידי המכפלת שתרמו לתנועתיות קלילה ברוח האיוונט.
אבל מה שבאמת סגר את הפינה הייתה חגורת שרשרת המטבעות הכסופה איתה תיבלה את הלוק. פריט קטן שעשה את כל ההבדל והעניק טוויסט קצת יותר עכשווי ומחושב. וכמובן, אי אפשר בלי תכשיטי הבית המארח, פנדורה, שנשזרו בטבעיות בתוך האסתטיקה העונתית והנינוחה; בין היתר נרשמו זוג עגילים א-סימטריים נתלים ואוסף עמוס צמידי בנגל זהובים, בתוספת פיס משולב חוט כחול קלוע ותליון דגיגון למזל (599 שקלים).
