וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עטופות לגמר: אנה ארונוב ולאה ינאי בקרב על הפפיון

עודכן לאחרונה: 24.8.2025 / 10:30

לכל אחת מהשתיים יש צוות גלאם וביוטי משלה, סטייליסט צמוד ועדיין, אנה ארונוב ולאה ינאי מצליחות להתממשק מאחורי שולחן השופטים של 'רוקדימים'. בחלק הראשון של הגמר הגדול אמש, הציגו נשות השיפוט לוקים עמוסי פפיונים בגזרות שונות. מי עשתה את זה טוב יותר?

הן אמנם לא חולקות סטייליסטים או בכלל, את צוות הביוטי ביניהן - תומר אלמוזנינו אמון על הסטיילינג של אנה ארונוב (43), בעוד שמזל חסון עושה את עבודתה נאמנה בכל הנוגע למלתחתה הייצוגית של לאה ינאי (44). ועדיין, כך קרה ששתי השופטות על שולחן "רוקדים עם כוכבים" עלו אמש (שבת) לשידור של ערב הגמר הראשון של התכנית בקשת 12, בלוקים עמוסי פפיונים שקבעו את הטון על יד הרחבה.

שבעה פפיונים מסודרים אחר אחרי השני לפי גודלם/אדם רידר

עוד בוואלה

קוקו מתהפכת בקברה: אביב גפן זרק נעליים של שאנל במהלך הופעה

לכתבה המלאה

מצד אחד, אנה ארונוב שכבר מורגלת ללבוש אלמנטים ענקיים היוצאים מגדר הגבול הנורמטיבי לבגד - והלכה על טוטאל לוק עשוי סאטן אדום בוהק. חולצה היוצרת צללית גדולה במיוחד, עשוי מסאטן מפואר שגולש על פני הגוף בעזרת פפיון ענק המוטבע בחזה באלכסוניות החושפת כתף (כ-4,400 שקלים), לצד מכנסונים תואמים. הפיס שייך לקו האוורירי מקולקציית אביב-קיץ 2024 של סימון רושה (נמכר באתרי אונליין בחו"ל וניתן להשיג גם בבוטיק ONE SIXTY NINE בדיזינגוף), שנחשבת לאשפית בעיצוב פנטזיות רומנטיות עם כתב יד המשלב משחקי נפח וחומרים, כשהיא עוקבת אחר הפולקלור של מיתוסים איריים עתיקים.

סורפרייז!/צילום מסך, instagram/aronovanna
צוות ביוטי עומד איתן מאחורי ארונוב, בפיס של סימון רושה/צילום מסך, instagram/aronovanna

שיער אסוף הדוק אחורנית שסורק על ידי מעצב השיער אבישי מסטי, השלמה של איפור מעושן בצבעים חמימים - מעשה ידי של המאפרת הצמודה, מישל אדרי. בחלקת האקססוריז נרשמו סנדלי עקב בז', מהם בצבץ פדיקור מסודר בצבע אדום משלים וזוג עגילים יהלומים נתלים שקיבלו את הבמה הראויה בזכות התסרוקת שחשפה את אוזניה לרווחה.

היי גורג׳ס/אדם רידר

ומה בנוגע ללאה ינאי? היפיפייה שצריך עוד קצת ממנה על המסך, לבשה בליל אמש שמלת טול שחורה באורך מקסי מלא בנפח דרמטי, מבית המעצבת דניאל רומי. מחוך עור שחור בעל קו מחשוף ישר ומיושר, המעוטר פרונטלית על ידי שבעה פפיונים הממוקמים לפי סדר גודלם אחד אחרי השני.

לאה ינאי, תענוג על המסך/אדם רידר

מעבר לצוות הגלאם של ינאי, נראה שבעל מקצוע נוסף הצטרף אליה לערב הגמר הראשון, והוא מאבטח צמוד לאורך השידור שדאג לשמור על השלל היוקרתי שענדה. תכשיטי זהב אלגנטיים ויוקרתיים מבית ה.שטרן, כשהבולט ביותר הוא ענק לצוואר משובץ יהלומים שהוסיפו טאץ' מדויק של יוקרה. איפור סקסי באדיבות איילינר חתולי ואודם שפתיים אדום עז שנעשה על ידי גלית ורטהיים, וסגירה חשובה לא פחות של שיער הנותר פזור וגל, וסורק על ידי אור צעירי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully