נועה תשבי איחלה לעוקביה באינסטגרם מרי כריסמס מירושלים. אל חג המולד הנוכחי היא מגיעה אחרי חנוכה עמוס שכלל סבב הדלקת נרות מעורר קנאה - רצף מפגשים עם אושיות כמו גורו הלייפסטייל גווינת' פאלטרו, הקומיקאית איימי שומר, הסופרמודל ואשת נשיא צרפת לשעבר קרלה ברוני-סרקוזי והפאוור קאפל הלוהט (וגם היציב באופן מפתיע) אשטון קוצ'ר ומילה קוניס. הכל הוצג בנונשלנטיות, כאילו מדובר בחברים שלה לקפה וריכולים מפרלמנט שישי.
האיחולים הלבביים לחג המולד הגיעו כתירוץ להציג הפקת אופנה חדשה, בהובלת הצלם שי פרנקו והסטייליסט הצמוד ראובן כהן. תשבי בת ה-50 הצטלמה על רקע חומות העיר העתיקה, יפה ויחפה, לבושה בשמלה ניודית שקופה וצמודה - דגם מבית המותג הישראלי הבועט Mother of all - שרק לאחרונה דיווחנו כאן בגאווה על כך שקורטני קרדשיאן וג'יי לו כבר התאהבו בו.
זוהי שמלה שיכולה להיות משויכת לכאורה לקטגוריית אופנה צנועה בזכות השרוולים הארוכים, הצווארון הסגור והיעדר המחשופים, אבל בפועל היא מביאה איתה טוויסט חושני שמזכיר במונוכרומטיות הניודית ובטקסטיל השקפקף את העולמות של סקימס.
תשבי מחוברת כידוע לסמלים ציוניים, כפי שניתן לראות באוסף שרשראות מגן דוד המכובד שלה שמופיע כשהיא עושה הסברה ויראלית עבור ישראל. בקיץ האחרון היא לקחה את תפקיד ההסברה 8,000 צעדים קדימה, עם בגד ים כחול-לבן שעליו מתנוסס הדפס מגן דוד במראה אול-אובר, פיס השייך ל- NO1BETTER, מותג הלייפסטייל של אשת העסקים ניקול ראידמן.
